De Nationale Loterij steunt lokale initiatieven

25/09/2018

Iedereen weet wel dat de Nationale Loterij een top-wielerploeg sponsort, sponsor is van onze Rode Duivels, present tekent op Rock Werchter en niet weg te denken is uit de Belgische filmwereld. 

Maar om de sociale cohesie te bevorderen en omdat de Nationale Loterij er probeert te zijn voor iedereen, ondersteunt ze daarnaast ook jaarlijks een 700-tal kleinschalige lokale initiatieven in Belgiƫ, met bedragen tussen de 250 en 2.500 euro (BTW incl.).

Iedere meerderjarige die dat wil kan online een aanvraag indienen tot ondersteuning van zijn / haar evenement vanuit het sponsoring-budget van de Nationale Loterij.

Naast voor een degelijke regionale spreiding, heeft de Nationale Loterij bij haar keuze uit de voorgestelde initiatieven vooral oog voor het verbindend karakter ervan. Initiatieven opgezet met het oog op fondsenwerving / ten voordele van minderbedeelden / gratis of met democratische prijzen / met ecologisch aspect hebben daarbij een streepje voor. Andere criteria zijn het aantal mensen dat met het event bereikt wordt en de ons geboden return.

Denk je dat je evenement in dit plaatje past, twijfel dan niet en dien tijdig ( minstens 4 maanden op voorhand) je aanvraag in via de sponsorpagina.