De Nationale Loterij schenkt een cheque van € 60.000 aan De Warmste Week!

19/12/2018

"Iedereen zorgt voor iedereen." Met die gedachte trekken Studio Brussel-presentatoren Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham van 18 tot 24 december naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor de tweede editie van De Warmste Week. Het drietal zal er een week lang plaatjes draaien voor het goede doel. Niet één doel, maar een ellenlange lijst aan geregistreerde doelen waaruit mensen kunnen kiezen. Want iedereen zorgt voor iedereen. 

Partner sinds het prille begin
In 2017 haalde De Warmste Week een recordopbrengst op van 10.846.566 euro. Doet de solidariteits- en sensibiliseringscampagne die Vlaanderen een week lang in de ban houdt het dit jaar nog beter? Hopelijk wel. Daarom schenkt De Nationale Loterij een cheque van 60.000 euro aan De Warmste Week. 

In Wallonië en Brussel steunt de Nationale Loterij ook de actie Viva for Life. Dit project van RTBF staat in het teken van kansarme kinderen. Zowel in het zuiden als in het noorden van ons land is het engagement duidelijk groot!

Een steentje bijdragen
De Nationale Loterij steunt ook kleinere, specifieke projecten zoals Bijeva en Hart voor Handicap. Door de steun aan Bijeva kunnen kinderen die in armoede leven toch op vakantie gaan of computer- en knutsellessen volgen. Dankzij de steun aan Hart voor Handicap kunnen meer mensen met en zonder een beperking samen op pad gaan. En zo wordt ‘samen’ stilaan het nieuwe normaal.

Goede doelen steunen dankzij jou
Solidariteit is een kernwaarde voor de Nationale Loterij. Daarom kent ze subsidies toe aan tal van verenigingen (goed voor €185.300.000). En dat is allemaal dankzij jou, de spelers. Omdat jij jouw geluk beproeft, krijgt de Nationale Loterij de kans om anderen te helpen. Bedankt daarvoor!