Kom naar onze Open Bedrijvendag

30/09/2019

Op zondag 6 oktober heeft de jaarlijkse Open Bedrijvendag plaats. Een ideale kans voor de Nationale Loterij om te tonen waar ze mee bezig is en haar nieuwe pand op het De Brouckère-plein in de kijker te zetten.

Om dichter bij haar spelers te zijn, heeft de Nationale Loterij sinds kort haar trekkingen  publiek toegankelijk gemaakt. Heb je je altijd al afgevraagd hoe zo’n trekking in de praktijk verloopt? En wat er allemaal komt bij kijken, in en, vooral, buiten beeld? Kom ons dan op 6 oktober zeker een bezoek brengen in ons splinternieuw pand op het De Brouckère-plein in hartje Brussel waar alle trekkingen van de Nationale Loterij  (op die van EuroMillions na) gebeuren in een eigen TV-studio achter een glazen wand. 

Wil je een trekking bijwonen?

Speciaal voor de Open Bedrijvendag organiseren we begeleide bezoeken waarbij je bijkomende uitleg ontvangt en een kijkje achter de schermen kunt nemen. 

Tijdens de Open Bedrijvendag kan je bij ons ook op interactieve wijze kennismaken met een aantal "Goede Doelen" die de Nationale Loterij ondersteunt, is er een jobstand waar je kan vernemen wat werken voor de Nationale Loterij zoal inhoudt en zijn er allerlei speelse activiteiten.

Iedereen is die dag welkom!