De Nationale Loterij steunt het BOIC

15/11/2018

Om onze atleten te laten schitteren op de Olympische Spelen ondersteunt de Nationale Loterij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC). Een vereniging wiens doel het is om onze atleten klaar te stomen voor de Olympische Spelen!

subside sport loterie nationale


Een stage ter voorbereiding op de Olympische Spelen

Om onze atleten voor te bereiden op een mogelijke deelname aan de spelen van Tokio in 2020, organiseerde het BOIC naar jaarlijkse gewoonte een multidisciplinaire Olympische stage. Op zaterdag 10 november trokken meer dan 50 atleten uit 11 sportdisciplines van België naar Club La Santa in Lanzarote (Canarische Eilanden) om te kunnen trainen in sportfaciliteiten van het hoogste niveau. Onder hen: de Borlée-broers, judoka Dirk Van Tichelt en wielrenster Jolien d’Hoore,...
  
De Nationale Loterij: trotse partner

Dankzij jullie, onze spelers, kan de Nationale Loterij met trots sinds vele jaren het BOIC, de sportfederaties die het vertegenwoordigt, maar ook Adeps en Sport Vlaanderen die nauw samenwerken met het BOIC, ondersteunen. Allemaal om ervoor te zorgen dat Team Belgium een plekje op het podium in Tokio bemachtigt. Omdat het kan!

Alle goede doelen die ondersteund worden door de Nationale Loterij