De Nationale Loterij is aanwezig op deze winter events

21/11/2018

Net als jij kijken wij uit naar de komende eindejaarsperiode met haar feeërieke sfeer, hartverwarmende momenten met je familie en leuke cadeautjes onder de kerstboom. Vandaar dat de Nationale Loterij elk jaar de tofste evenementen rond Kerstmis ondersteunt.

Winterrevue " A NIGHT @ THE MOVIES", in Antwerpen

De Winterrevue in het Antwerpse theater Elckerlyc is stilaan op weg om een klassieker te worden. Alle ingrediënten van een goede revue zitten erin: populaire muziek, verbluffende dansen, kostuums met pluimen en humor, véél humor, samen goed voor een niet te missen spektakel.

 • van 14 december tot 13 januari
 • Onze Lotto-actie: een wedstrijd om VIP-tickets te winnen, cadeau-cheques en verrassingen tijdens de show zelf…

Leuvense Kerstmarkt

Met maar liefst 170 standhouders en 800.000 bezoekers wordt de Leuvense Kerstmarkt weer één van de gezelligste kerstmarkten van Europa. Horecastanden met "de keuken van mama", een Provençaalse markt, twee unieke skihutten en nieuwe sprookjesachtige, feeërieke verlichting. De Leuvense Kerstmarkt zit weer boordenvol nieuwigheden! Wist je trouwens dat de opbrengst ook dit jaar weer voorbestemd is voor een goed doel? 

 • Van 12 tot en met 23 december: Het Herbert Hoover- & Ladeuzeplein in Leuven.
 • De Lotto wagen vind je aan de ingang tussen beide pleinen, bovendien kan je er ook dit jaar weer verschillende nieuwe gadgets en prijzen winnen. Of word lid van onze Lottery Club en krijg ter plaatse meteen je eerste cadeautje.

Winterpret, in Brussel

Elk jaar wordt het centrum van Brussel, van de schitterende Grote Markt tot het charmante Sint-Katelijneplein, omgevormd tot een immens kerstdorp, tot jolijt van groot en klein. Op het programma: een kerstmarkt met meer dan 200 chalets, paardenmolens, een groot rad in Lotto-stijl, een ijspiste, een reuze-kerstboom en klank- en lichtspektakel op het mooiste plein van het land. Magisch!

 • van 30 november tot 6 januari
 • Onze Lotto-actie: onze Lotto-wagen staat op de kerstmarkt op 14, 15, 16 en 23 december.  Je kan er onze krasbiljetten en eindejaarsproducten kopen en genieten van animaties met leuke prijzen. Of word lid van onze Lottery Club en krijg ter plaatse meteen je eerste cadeautje.

Cœur en Neige, in Bergen

Tijdens de eindejaarsperiode zit er magie in de hemel boven Bergen. Daar zorgt “Mons, Cœur en Neige” voor, met een kerstmarkt met talloze animaties waaronder een reuze-ijspiste van 900 m², ritjes met de koets en een bobsleebaan voor de kleintjes. Er is ook een sociaal luik, met de ‘solidariteitssoep’ die dankzij de nationale Loterij gratis wordt bedeeld op de Grote Markt.

 • van 9 december tot 31 december
 • Onze Lotto-actie: onze Lotto-verkoopwagen staat op de kerstmarkt op 21, 22 en 23 december. Je kan er onze krasbiljetten en eindejaarsproducten kopen en genieten van animaties met leuke prijzen. Of word lid van onze Lottery Club en krijg ter plaatse meteen je eerste cadeautje.

Kerstmarkt, in Luik

De kerstmarkt in Luik is de oudste en de grootste van België. Vijf weken lang kan je er bij zo’n 200 chalets terecht voor artisanale producten van topkwaliteit uit heel België (ideaal als last minute-cadeau) en allerlei decoratie-materiaal. Of voor een Glühwein uiteraard…

 • van 30 november tot 30 december
 • Onze Lotto-actie: Lotto -chalet, waar je onze krasbiljetten en eindejaarsproducten kan kopen en kan genieten van animaties met leuke prijzen. Of word lid van onze Lottery Club en krijg ter plaatse meteen je eerste cadeautje.

RTL-kerstparades, in Charleroi en Seraing

De kerstparades van RTL vinden elk jaar plaats in een andere stad. De parade staat voor een kleurrijk spektakel: praalwagens met veel muziek en kerstversiering, honderden figuranten, duizenden cadeaus die worden verdeeld, dit alles ondersteund door de vedetten van RTL.

 • op 16 december in Charleroi  en op 23 december in Seraing.
 • Onze Lotto-actie: wedstrijd om VIP-tickets te winnen (inclusief meet & greet met de RTL-animatoren), Lotto-wagen die cadeaus uitdeelt…

De Nationale Loterij is de grootste mecenas van het land!

Onze steun voor al deze prachtige kerstevenementen maakt deel uit van de algemene betrokkenheid van de Nationale Loterij aan het goede doel. Al meer dan 80 jaar verleent de Nationale Loterij onder de vorm van subsidies en sponsoring voor miljoenen euro’s steun aan humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke organisaties. Daarmee is ze de grootste mecenas van het land. En jij bent het die dit als occasionele of regelmatige speler mogelijk maakt en zo helpt zorgen voor een betere wereld. Hoe groot of hoe klein het bedrag ook is waarvoor je speelt, ieder van jullie maakt mee het verschil. Bedankt daarvoor!