5 redenen waarom je met Kerstmis Kadoosjes schenkt!

10/12/2018

5 redenen waarom je met de feesten een Kadoosje schenkt

De krasbiljetten van de Nationale Loterij trekken hun mooiste feestkleedje aan. Speciaal voor de feesten, werden er vier nieuwe loten bedacht en een prachtig doosje. Samen vormen ze het ideale geschenk om onder de kerstboom te leggen, en dat voor maar liefst 5 redenen!

1. Je kunt er één of veel loten instoppen

Is je cadeaubudget beperkt? In het Kadoosje van de Nationale Loterij (gratis te verkrijgen in alle verkooppunten) stop je zoveel krasbiljetten als je zelf wilt. Het kan er dus ook maar eentje zijn. Geen twijfel mogelijk, dit is hét geschikte cadeau voor elke gelgenheid!

2. Verras je opa, meter of lief ermee

Iedereen speelt, krast en wint graag. Dus als je niet weet wat je voor grootvader, de poetsvrouw, tante Rita of je allerliefste moet kopen, kies dan een Kadoosje als je wilt scoren.

3. Stop er winnende loten in

Ja, dat kan! De krasloten van Winners Club zijn immers altijd winnend. Een wereldpremière! Telkens je krast, maak je winst, van minstens 2 tot maar liefst 10.000 euro. Geweldig, niet?

4. Bovendien is er een reischeque van 5.000 euro te verdienen

Als u een Kadoosje schenkt, schenkt u niet enkel krasplezier aan de persoon die u na aan het hart ligt, maar geeft u hem of haar ook de kans om een reischeque te winnen ter waarde van 5.000 euro, dankzij de wedstrijd Lottery Club. Lees gewoon de instructies op de binnenkant van het doosje ;-)
 

5. Boordenvol verrassingen

Een Kadoosje van de Nationale Loterij zit boordenvol verrassingen. Het is een verrassing welke loten er precies in zitten, er is de verrassing van de som die men wint, … Om voor sfeer te zorgen op pakjesavond is er gewoon niets beters!

Ook interessant voor jou

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en wedstrijden dankzij onze nieuwsbrief.