Ga naar hoofdcontent

Onze leden aan het woord over hun onvergetelijke ervaringen

Gelukkige mensen hebben vaak mooie verhalen te vertellen en dat doen ze met plezier! Zeker als ze dankzij de Nationale Loterij Club op unieke plaatsen komen of onvergetelijke evenementen meemaken. Of wanneer ze coole gadgets krijgen …

Ontdek hieronder enkele van hun enthousiaste reacties. 

Wedstrijd voetbalshirts

"Sonja en Wim – uitbaters van News Shop Sonja - weten dat ik een voetballiefhebber ben en kennen me als een Brugge-supporter. Samen met mijn zoon heb ik ook een abonnement voor USG en is dat ons tweewekelijks vader-zoon moment. Ik was dan ook blij dat ik een muts en shirt van USG won. De muts mag ik houden, maar deze T-shirt heeft mijn zoon al gereserveerd. Nu kunnen we eindelijk met de juiste outfit naar de voetbal gaan."

Geert, winnaar wedstrijd voetbalshirts bij News Shop Sonja

Wedstrijd Kinepolis on Tour

"Bedankt de Nationale Loterij Club! Deze filmvoorstelling was onvergetelijk ! Ik voelde me een echte ster. Een onberispelijk onthaal van begin tot einde. We werden werkelijk verwend. ‘Onze butler’ Anthony was super sympathiek en gaf ons ter plaatse een topservice. Champagne, wijn, bier, cola, chips, popcorn, chocolade, … De manier waarop dit evenement georganiseerd werd: CHAPEAU! Bedankt, bedankt, bedankt!"

Bruno

Winnaars Kinepolis on Tour Winnaars Kinepolis on Tour