Leden van de Nationale Loterij Club scoren Lotto-voetbal!

De actie met de Rode Duivels-ballen was een schot in de roos. Tussen 27 juli en 6 augustus waren er dagelijks 400 toffe Lotto-voetballen te winnen door een wazige foto van een Rode Duivel te herkennen. Er werd massaal deelgenomen aan deze wedstrijd, en de winnaars waren méér dan in hun nopjes met hun prijs, getuige daarvan de leuke foto’s en dito reacties die we ontvingen…

Eerst en vooral bedankt om ons elke dag te laten dromen met jullie spelen en jullie wedstrijden. Wanneer ik de bal kreeg, deed me dat echt plezier. Ik was verrast door de elegantie van de doos waarin hij zat. En dan de Lotto-bal zelf: mooier dan mooi en van uitstekende kwaliteit. Wat een plezier om er mee te spelen! Heel erg bedankt, de Nationale Loterij Club!

Jérôme

Kunstjes oefenen met die mooie voetbal!

- Jo

Ja prachtige bal, waar we ook Lotto mee spelen door hem in het zand te laten rollen en het bovenste getal spelen we dan! Leuk.

Maurice

Partijtje voetbal met de hond in de buurt: gemakkelijk is anders!

- Dominique

Samenspel is enorm belangrijk bij FC Vriendschappelijk. En tot we de grote pot winnen, doet ons geluksgetal 16 vlotjes de ronde! Bedankt voor het nieuwe trainingsmateriaal (af en toe mogen we eens chance hebben...)!

- Kris

Ik was heel blij dat ik tot de winnaars van de Lotto-voetbal behoorde. Dit omdat ik werkzaam ben in een jongenstehuis voor sociaal gehandicapte jongeren wat tijdens Coronatijden geen evidentie was/is. Om de tijd te verdrijven organiseren we voetbaltornooien. Ik heb mijn Lotto-voetbal gereserveerd als hoofdprijs voor de groep die het volgend tornooi wint. Ik kijk nu al uit naar de verbaasde gezichten als ze de doos open maken. Dus dankjewel, jullie maakten mij gelukkig en nu kan ik het geluk doorgeven, dikke duim!

Anne

Ik hou van mijn bal want hij is mijn fetsj-nummer geworden als ik Lotto speel. Niemand komt er aan, hij prijkt op m'n kast als decoratie-stuk.

- Sylvianne

Zeer verrast! Een degelijke voetbal en voor mij persoonlijk met het nummer 6 is een meerwaarde. Ik ga hem uitstallen op mijn kast... Dankuwel! Mijn dag kleurt elke keer als ik naar hem kijk. Het geeft me ook een goed gevoel dat ik eens iets win.

Bart

Ik ben dolblij dat ik één van de winnaars ben van zo'n prachtige bal. Heel hartelijk dank daarvoor, ook namens mijn twee labradors…

- Edy

Erg blij voor onze veteranenploeg Welborg. Misschien inspireert de bal om te spelen zoals Manchester City!

Albert

Heel blij met deze mooie bal, bedankt Nationale Loterij Club!

- Robert

Als ik ooit bij de Rode Duivels speel stuur ik een kaartje!

Lukas

Van harte bedankt! Het voetballen zal voor later zijn... We zitten volop in de verhuis, maar we kijken er echt wel naar uit onze veters te kunnen knopen en knallen tegen die Lotto-bal!

Dirk

Zeker heel blij, nu nog winnen met mijn exclusieve nummer!

Annemie

Nogmaals merci voor de mooie voetbal. Hij is van goede kwaliteit en werd perfect afgeleverd. We hebben er al veel plezier aan beleefd.

Tom

Blij dat ik een Lotto-voetbal gewonnen heb. Volgende keer als ik met de Lotto speel, duid ik cijfer 22 aan, hopelijk brengt dat terug geluk

Sabine

Ik heb m'n exclusieve Lotto-voetbal goed ontvangen. Top! Prima kwaliteit ook. Het Lotto-baldesign doet er ook veel aan. Bovendien kreeg ik een bal met een nummer waar ik mee speel…

Xavier


Ben jij nog geen lid?

Waar wacht je nog op? Lid worden is helemaal gratis!

Lid worden