Ga naar hoofdcontent
"" ""

De Nationale Loterij, veel meer dan alleen iconische producten

Iedereen kent de Nationale Loterij om haar iconische trekkingsspelen, haar aantrekkelijke krasspelen of haar amusante online Woohoo games. In ons diverse aanbod vind je altijd een spel naar je zin. Maar de Nationale Loterij biedt veel meer dan alleen aantrekkelijke producten. Onze spelers kunnen bij ons ook terecht voor een hele reeks andere voordelen. 

Trekkingsspelen

Met Lotto, nog steeds het favoriete trekkingsspel van de Belgen, zit je altijd goed. Met de internationale trekkingsspelen EuroMillions en Vikinglotto beleef je net dat tikkeltje meer suspense. Heb je liever elke dag een verzetje? Dan zijn Joker+, Keno of Pick3 misschien wel iets voor jou? En om haar spelers helemaal te verwennen, organiseert de Nationale Loterij meermaals per jaar een Extra Lotto-trekking, bijvoorbeeld op vrijdag de 13e, Valentijn, kerst en nieuwjaar. Dat is een extra kans voor spelers op een extra mooie Jackpot.

Krasspelen

Wil je graag onmiddellijk weten of je wint? Dan zijn onze krasspelen ongetwijfeld iets voor jou! Het hele jaar door vind je krasklassiekers als Subito, Win for Life of Cash in je favoriete verkooppunt of online. Regelmatig komen er ook speciale edities van onze gekende kraslotenfamilies en daar hangt telkens een extra mooie prijs aan vast. We lanceren ook geregeld een nieuw kraslot. Ontdek Million, 21 of X The Money of geef het cadeau als een klein gebaar dat wel eens groot zou kunnen uitpakken.

Woohoo games

Houd je van een leuk verzetje die je even wegneemt uit je drukke dag? Voor een hele kleine inzet, al vanaf € 0,05, kan je online één van onze talrijke Woohoo games spelen. Ga op zoek naar schatten in piramides, geef een flinke draai aan het rad van Fortuin of ga op zoek naar de pot goud aan het einde van de regenboog. Met Woohoo is spanning en plezier verzekerd! 

Sportweddenschappen

Heb je interesse in sportweddenschappen, dan verwijzen we je graag door naar www.scooore.be.

 

Wat bieden we onze spelers nog meer?

De Nationale Loterij is veel meer dan enkel iconische spelen. We zijn er voor onze spelers, voor onze winnaars, voor onze verkooppunten, voor organisaties die steun zoeken, … Ontdek op welke vlakken we je kunnen bijstaan.