Ga naar hoofdcontent
"" ""

Een verkooppunt van de Nationale Loterij worden: je hebt een tankstation

Steeds meer tankstations worden verkooppunten van de Nationale Loterij. Dat is logisch, tankstations zijn de laatste decennia uitgegroeid tot veel meer dan tanken alleen. En als je klant langskomt voor zijn wekelijkse tankstop, kan hij meteen een kras- of trekkingsspel spelen en… zijn winst bijvullen? Aan het eind van de rit verwelkomen we zo samen nog meer spelers én verhoogt je omzet.

We organiseren regelmatig tijdelijke acties waarmee de verkooppunten hun commissie kunnen verhogen en er is de Nationale Loterij Club, het voordelenprogramma met tal van aanbiedingen waardoor klanten steeds weer terugkeren naar je winkel.

Voor iedere behoefte de juiste oplossing

We hebben verschillende systemen die afhankelijk van de grootte van je winkel, het klantenpotentieel en je mogelijke omzet ingezet kunnen worden. We hebben terminals met alle spelmogelijkheden en mobiele verkoopsterminals. Samen met onze retailspecialisten wordt de beste formule gezocht.

"" ""
"" ""

Veilig en verantwoord voor al onze spelers

Onze spelen verkopen betekent ook er mee over waken dat spelen een plezier blijft voor de spelers. Meer weten over hoe we samen kunnen zorgen voor 'Verantwoord spelen'?

Verantwoord spel

Veelgestelde vragen