Ga naar hoofdcontent
"" ""

Een verkooppunt van de Nationale Loterij worden: je hebt een voedingszaak

Steeds meer voedingszaken en grootwarenhuizen worden verkooppunten van de Nationale Loterij. Op steeds meer boodschappenlijstjes staat dan ook een deelname aan één van onze kras- of trekkingsspelen. Andere voedingszaken zien duidelijk brood in het aanbieden van onze loterijspelen. Het aantal verkooppunten in de voedingssector neemt elk jaar toe en ook de omzetcijfers stijgen. Terwijl de gelukkige winnaars regelmatig een graantje meepikken.

We organiseren regelmatig tijdelijke acties waarmee de verkooppunten hun commissie kunnen verhogen en er is de Nationale Loterij Club, het voordelenprogramma met tal van aanbiedingen waardoor klanten steeds weer terugkeren naar je winkel.

Voor iedere behoefte de juiste oplossing

We hebben verschillende systemen die afhankelijk van de grootte van je winkel, het klantenpotentieel en je mogelijke omzet ingezet kunnen worden. We hebben terminals met alle spelmogelijkheden en mobiele verkoopsterminals. Samen met onze retailspecialisten wordt de beste formule gezocht.

"" ""
"" ""

Veilig en verantwoord voor al onze spelers

Onze spelen verkopen betekent ook er mee over waken dat spelen een plezier blijft voor de spelers. Meer weten over hoe we samen kunnen zorgen voor 'Verantwoord spelen'?

Verantwoord spel

Veelgestelde vragen