Ga naar hoofdcontent

Man wint 1 miljoen euro met CA$H

Lees meer over de grote winnaar van het krasspel CA$H...

Portret van de grote winnaar :

  • Het is een man tussen 24 en 34 jaar oud. 
  • Hij komt uit de provincie Antwerpen. 
  • Hij koopt zijn CA$H krasbiljetten in zijn verkooppunt. 
  • Hij speelt ook EuroMillions.

Niet de eerste keer bingo 

Het is niet de eerste keer dat deze Antwerpenaar geluk heeft. Hij koopt nu en dan CA$H krasbiljetten in zijn verkooppunt, speelt ook EuroMillions, soms Win For Life en waagt ook online zijn kans. Daarmee heeft hij al € 500 gewonnen. Een fijn voorsmaakje voor de winst 1 miljoen euro die hij nu opstrijkt! 

Meteen prijs 

Om dat bedrag te winnen hoefde onze winnaar maar één symbool te krassen! Hij zag zijn leven op slag een stuk eenvoudiger worden. Hij is niet van plan om al het geld meteen uit te geven, maar wil een deel opzij zetten voor zijn oude dag... en intussen volop genieten van het leven! Onze winnaar kan zich nu helemaal uitleven in zijn hobby’s: ochtendwandelingen in de natuur of op het strand, avondjes Netflixen, avondjes uit in de bioscoop en af en toe een restaurantje.

Hij is wielerfanaat en kan zich nu een nieuwe fiets aanschaffen om nog meer plezier te beleven aan zijn dagelijkse ritjes. Hij heeft bovendien het hart op de goede plaats, want een deel van zijn winst wil hij schenken aan een goed doel. 

Zet dit verhaal je aan het dromen?

Waag je kans, jij bent misschien de volgende winnaar!