Ga naar hoofdcontent

Belg wint met EuroMillions in rang 2: "Tropische vakantie"

Wat weten we over de winnaar: 

  • Het gaat om een man uit de provincie Namen 
  • De man Hij is tussen 35 en 44 jaar oud 
  • De man speelde mee met EuroMillions via het online speelplatform van de Nationale Loterij 

Grootse plannen 

Veel van onze EuroMillions-winnaars moeten even nadenken over wat ze gaan doen met hun winst, maar deze horeca-medewerker weet perfect waaraan hij de € 934.794,50 die hij won zal spenderen. “Bovenaan het lijstje staat de aankoop van een nieuwe woning en een nieuwe wagen”, vertelt de man uit de provincie Namen. “Daarnaast zet ik uiteraard een stukje opzij en ben ik ook van plan een reis te boeken naar een tropische bestemming. Van zodra dat opnieuw toegelaten is uiteraard.” 

Welgekomen verrassing in moeilijke tijden 

“Ik was zielsgelukkig toen ik vernam dat ik de Belgische EuroMillions- winnaar in rang 2 was bij de trekking van 9 februari”, vervolgt onze winnaar zijn verhaal. “Ik ben werkzaam in de horeca en het afgelopen coronajaar was allesbehalve makkelijk. Veel mooier nog dan de materiële zaken die ik kan kopen, is dat ik nu nooit meer voor anderen hoef te werken en dat ik helemaal mijn eigen ding kan doen. Ik kan weer hoopvol naar de toekomst kijken.” 

Trouwe speler 

“Ik speel al 25 jaar met Lotto en ben er ook al sinds de eerste EuroMillions-trekking bij”, besluit de man. “Ik speel één keer per week in de krantenwinkel of online. Of ik nu nog blijf spelen ondanks mijn winst? Uiteraard!”