Subsidies

De nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. En elke inzet van deze spelers, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil.

Goed doel van de week

Reumanet ijvert voor een betere levenskwaliteit voor reumapatiënten. Dankzij de spelers van de Nationale Loterij kan Reumanet een groot publiek bereiken met zijn bewustmakingscampagne.

Ontdek de goede doelen

Er werd ook dit jaar gedurende de voorbije maanden hard gewerkt aan vernieuwingen. Deze vernieuwingen werden gerealiseerd dankzij de steun van de Nationale Loterij. De organisatie dankt uitdrukkelijk de spelers van de Nationale Loterij voor de mogelijkheid tot restauratie van de Heilig Bloedprocessie. 

Heilig Bloedprocessie
Als grootste mecenas van Begië spendeert de Nationale Loterij een groot deel van de opbrengst van onze spelen aan het financieren van een groot aantal maatschappelijke projecten. 

Project van de maand

Dankzij haar spelers steunt de Nationale Loterij het project de Genereuzen van Hart voor handicap. De Genereuzen zorgen ervoor dat méér mensen met en zonder beperking samen op pad gaan om te sporten, ... Want samen moet het nieuwe normaal worden. Vind jij dat ook een Genereuze gedachte? Teken hier het charter van de Genereuzen.

Beurs

De Nationale Loterij steunt jongeren op sportief en cultureel vlak en via tal van solidariteitsacties!