Subsidies

De nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. En elke inzet van deze spelers, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil.

Goed doel van de week 

Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij, kan de MS-Liga haar mantelzorgers ondersteunen en familieweekends organiseren voor tieners van 10 tot 14 jaar met een ouder, broer of zus met MS.

Ontdek de goede doelen

Er werd ook dit jaar gedurende de voorbije maanden hard gewerkt aan vernieuwingen. Deze vernieuwingen werden gerealiseerd dankzij de steun van de Nationale Loterij. De organisatie dankt uitdrukkelijk de spelers van de Nationale Loterij voor de mogelijkheid tot restauratie van de Heilig Bloedprocessie. 

Heilig Bloedprocessie
Als grootste mecenas van Begië spendeert de Nationale Loterij een groot deel van de opbrengst van onze spelen aan het financieren van een groot aantal maatschappelijke projecten. 

Project van de maand

Dankzij jou kan de Nationale Loterij verschillende projecten een hart onder de riem steken. Museum op Maat is een van die goede doelen. Ze brengt kunst en zorg in dialoog. De gids bouwt een persoonlijke band op met patiënt en omgeving, en garandeert een bijzondere museumervaring.
 
 

Beurs

De Nationale Loterij steunt jongeren op sportief en cultureel vlak en via tal van solidariteitsacties!