Subsidies

De nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. En elke inzet van deze spelers, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil.

Goed doel van de week 

Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij kon WWF over het hele land "trapcamera's" of "valcamera's" plaatsen op verschillende locaties om zo de aanwezigheid en de levensomstandigheden van otters, bevers, wilde katten, wolven ... in ons land beter in kaart te brengen.

Ontdek de goede doelen

Project van de maand

Door te spelen bij de Nationale Loterij steun je een pak organisaties en vzw Kazerne Dossin is daar een van. Ze heeft als doel om een Memoriaal, Museum en Documentatiecentrum uit te bouwen over de vervolging van Joden en zigeuners, en andere schendingen van mensenrechten in België tijdens de Tweede Wereldoorlog. Mede dankzij jou kan de Nationale Loterij deze organisatie helpen om haar doel te verwezenlijken.

Meer weten

Dankzij uw steun heeft ECA-CREAC kunnen werken aan een constructieve dialoog rond politiek, economie en veiligheid in Centrafrika.

ECA-CREAC ivzw