Subsidies

De nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. En elke inzet van deze spelers, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil.

Koninklijke Belgische DuivenliefhebbersBond

Ons land telt zo'n zestigduizend duivenmelkers. De Nationale Loterij steunt al jaren de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbers Bond in hun activiteiten. Ze organiseren wedstrijden en campagnes om de sport opnieuw populair te maken,…

Ontdek de goede doelen

Er werd ook dit jaar gedurende de voorbije maanden hard gewerkt aan vernieuwingen. Deze vernieuwingen werden gerealiseerd dankzij de steun van de Nationale Loterij. De organisatie dankt uitdrukkelijk de spelers van de Nationale Loterij voor de mogelijkheid tot restauratie van de Heilig Bloedprocessie. 

Heilig Bloedprocessie
Als grootste mecenas van Begië spendeert de Nationale Loterij een groot deel van de opbrengst van onze spelen aan het financieren van een groot aantal maatschappelijke projecten. 

Project van de maand

Dankzij jou kunnen we tal van projecten steun verlenen en een hart onder de riem steken. De Nationale Alzheimer Liga is een van die goede doelen. Ze biedt een luisterend oor en ondersteuning aan patiënten, naasten en professionals … en daar zorg jij mee voor. 

Beurs

De Nationale Loterij steunt jongeren op sportief en cultureel vlak en via tal van solidariteitsacties!