Subsidies

De nationale Loterij zet dankzij haar spelers de schouders onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking en solidariteitsacties. En elke inzet van deze spelers, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil.

Goed doel van de week 

Dankzij de steun van alle spelers van de Nationale Loterij, kunnen personen met een kwetsbare sociale achtergrond opgeleid worden om een klassiek concert te organiseren. Het project van Music Projects For Brussels geeft mensen die aan hun reïntegratie moeten beginnen nieuwe perspectieven met behulp van klassieke muziek.

Ontdek de goede doelen

Project van de maand

Dankzij jouw steun kan de Nationale Loterij grootse dingen realiseren en goede doelen een hart onder de riem steken. The Belgian Kids’ Fund for Pediatric Research is een van die warme projecten. Ze biedt jonge onderzoekers de mogelijkheid om wetenschappelijke projecten in de pediatrie uit te voeren in het kader van een doctoraatsthesis.

Meer weten

Met de steun van de spelers van de Nationale Loterij stonden verscheidene tientallen jonge klassieke solisten op heuse podia en kregen ze echte kansen die belangrijk zijn voor hun toekomst.

Brussels Operettetheater