Ga naar hoofdcontent

Met de Nationale Loterij Club op ontdekkingstocht in Pairi Daiza

Bij de warmste club van het land leggen we onze leden graag in de watten. Vooral onze bekende winterwedstrijd waarbij je een exclusief verblijf kan winnen in het Pairi Daiza Resort is een van onze toppers.

Een terugblik op de onvergetelijke ervaring van de twee winnaressen van dit unieke verblijf in het hart van de beste zoo van Europa…

Op het programma: twee dagen en een overnachting in het park. “Met tal van hoogtepunten”, zo verkondigt Annemie, die samen met haar familie naar het Pairi Daiza Resort mocht trekken: “Wij hebben met volle teugen van ons verblijf genoten. De absolute climax vond ik het voederen van de beren”, vertelt ze met plezier terug.

Het lijdt dan ook geen twijfel dat er Dina ook twee onvergetelijke dagen staan te wachten. Binnenkort mag zij op verkenning gaan in het park: “Ik ben nog nooit in Pairi Daiza geweest, maar het stond wel al lang op mijn verlanglijstje. Ik kijk ernaar uit om ons zoontje van een jaar de dieren te laten ontdekken. We plannen er tijdens de vakantie of een weekend heen te gaan, eens het opnieuw mooi weer wordt in ons landje", glimlacht ze.