Ga naar hoofdcontent

3 dagen als VIP op de Ronde van Frankrijk

In juli hebben 4 leden van de Nationale Loterij Club een ongelofelijke ervaring gewonnen: een 3-daagse VIP-ervaring tijdens de Ronde van Frankrijk. 

De twee duo's, Catherine en haar peetdochter Julie en Mark en zijn vrouw Anja, stapten in de 1e klas slaaptrein om vanuit Brussel naar Toulouse te reizen. Daar woonden ze de etappe tussen Saint-Gaudens en Peyragudes bij.

Vergezeld door Rudy, hun privéchauffeur, volgden de grote winnaars hun favoriete wielrenners in het hart van het peloton in een officiële Lotto Soudal-volgwagen: "Rudy stopte op strategische plaatsen zodat we deze 17e etappe in de beste omstandigheden konden beleven en onze adrenaline door onze aderen voelden stromen."

Na een dag vol emoties genoten onze leden van een heerlijke avond in het restaurant "Le Bibent", gevolgd door een overnachting in het 4-sterren hotel "Le Grand Balcon", gelegen in het centrum van Toulouse.

De kers op de taart: de grote winnaars kregen toegang tot de Ronde van Frankrijk Village, het epicentrum van de race, waar veel partners, beroemdheden en voormalige kampioenen vertoeven om zich te ontspannen of te plezieren.

Wil jij ook kans maken op een bijzondere ervaring?

Word lid van de Nationale Loterij Club en doe mee aan onze wedstrijden!