Bij Lottery Club is het elke maand feest

Misschien heb je horen zeggen dat Lottery Club graag uitpakt met cadeaus … Wel, dat is écht waar! Als je erbij komt, krijg je al direct een Win for Life krasbiljet van € 3. En het houdt niet op …

Zo trakteren we onze leden op gratis krasbiljetten of andere spelen van de Nationale Loterij. We verrassen hen met wedstrijden en nieuwigheden… Enfin: er staat je nog heel wat te wachten!

Cadeau van de maand november

Als je voor € 7,5 met EuroMillions speelt, betaal je slechts € 5*. Je krijgt 1 spelrooster gratis. En gezien de huidige situatie voert Lottery Club een lichte wijziging uit, want deze maand is het cadeau van de maand niet geldig voor 1 maand, maar voor 6 maanden. Eenmalig geldig per Lottery Club lid van 3/11/2020 tot 30/04/2021. Je hebt dus genoeg tijd om veilig van je cadeau te genieten. Het enige dat jij hoeft te doen is je kaart scannen in je favoriete verkooppunt.

Lid worden? Schrijf je hieronder online in of ga naar het verkooppunt van je keuze. Dan profiteer jij vanaf volgende maand ook van de Lottery Club promoties.

Ik wil ook cadeaus!