Bij Lottery Club is het elke maand feest

Misschien heb je horen zeggen dat Lottery Club graag uitpakt met cadeaus … Wel, dat is écht waar! Als je erbij komt, krijg je al direct een Win for Life krasbiljet van € 3. En het houdt niet op …

Zo trakteren we onze leden op gratis krasbiljetten of andere spelen van de Nationale Loterij. We verrassen hen met wedstrijden en nieuwigheden… Enfin: er staat je nog heel wat te wachten!

Cadeau van de maand maart

Maart is de maand van het geluk, en de spelers van de Nationale Loterij krijgen extra kansen om de Jackpot te winnen. Speel 6 Lotto-spelroosters, en betaal er slechts 5*. En als lid van Lottery Club ontvang je daarbovenop 1 Joker+ combinatie gratis**. En dat simpelweg op vertoon van je lidkaart in je favoriete verkooppunt.

*Korting van € 1,25 bij aankoop van minimum 6 spelroosters per trekking (met een maximum van € 6,25 korting per trekking). Promotie geldig van 01/03/2021 tot 31/03/2021 19u. Promotie enkel geldig in de verkooppunten van de Nationale Loterij die uitgerust zijn met een terminal (niet op de Lotto Express kassa-systemen noch op de Lottomatic-automaten).
**Eenmalig geldig per Lottery Club lid van 3/03/2021 tot 31/03/2021.

Lid worden? Schrijf je hieronder online in of ga naar het verkooppunt van je keuze. Dan profiteer jij vanaf volgende maand ook van de Lottery Club promoties.

Ik wil ook cadeaus!