Met Lottery Club naar uitreiking Mia’s in Paleis 12

7/01/2020

Ontdek ter plaatse hoeveel nominaties Balthazar omzet in een MIA

Op donderdag 6 februari worden in Paleis 12 op de Heizel in Brussel, voor de inmiddels 13de keer al, de Music Industry Awards (Mia’s) uitgereikt ter bekroning van de meest verdienstelijke mensen uit de muziekwereld van het voorbije jaar. Deze feestelijke uitreiking van de Vlaamse muziekprijzen is een initiatief van de VRT en Poppunt.

Vorig jaar was Niels Destadsbader de grote slokop met niet minder dan 5 awards. Angèle haalde er 2 binnen en “Zoutelande” werd uitgeroepen tot hit van het jaar. Zowel Niels Destadsbader als Angèle zijn ook dit keer genomineerd voor een aantal awards, maar Balthazar steekt iedereen de loef af met niet minder dan 6 nominaties.

Balthazar verzorgt trouwens ook een live-optreden tijdens deze feestelijke avond, net als Clouseau (goed voor drie nominaties), Ibe (de winnaar van The Voice van Vlaanderen) en Arno (die een Liftetime Achievement Award krijgt).

Wil je deze hoogmis van de muziekindustrie graag ter plaatse meebeleven? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd van Lottery Club. De warmste club van het land heeft namelijk voor de 10 LC-leden met een juist antwoord op de wedstrijdvraag en het meeste geluk bij de schiftingsvraag een gratis duo-ticket opzij laten leggen. Meespelen is dus de boodschap!

Je kan deelnemen tot 29 januari, 9 uur.

Succes!

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden