Met Lottery Club naar Rock Werchter-zomerbar

26/06/2020

Win for Life, Chill for Life in pop-up zomerbar!

Geen Rock Werchter dit jaar? Dat had je gedacht… Er zal wel degelijk een Rock Werchter-editie zijn deze zomer! Anders dan anders, dat wél. Maar toch met een aantal constantes – er zijn gelukkig nog zekerheden in het leven. Eén daarvan is dat Win for Life en Lottery Club, de warmste club van het land, ook nu van de partij zullen zijn. En sommigen onder jullie dus ook!

Concreet nu: van 2 t/m 5 juli is er een Rock Werchter-zomerbar in het festivalpark, met live-concerten op donderdag, vrijdag en zaterdag én een live-TV-show op zondag.

Er zijn telkens twee ‘slots’ op donderdag, vrijdag en zaterdag en voor elk slot hebben wij voor jullie een tafel voor 4 personen, volledig in Win for Life-outfit. En voor de TV-show op zondag hebben we twee tafels.

Wil jij deze editie bijwonen? Neem dan vlugger dan vlug deel aan onderstaande wedstrijd. Een juist antwoord op de wedstrijdvraag en wat geluk met de schiftingsvraag, méér is niet nodig om je te verzekeren van één van de 8 uitnodigingen voor 4 personen (inclusief parkeerplaats voor één auto) die we op de kop hebben weten te tikken…

Succes! 

Aanmelden

Opgelet! Je Lottery Club account is niet gelijk aan je e-lotto.be account.

Lid worden