Je lidkaart: een lawine van voordelen!

Al lid van Lottery Club? Dan ben je een trotse eigenaar van onze lidkaart – tenzij deze nog op weg is naar jou. Hoe dan ook, heb je kaart steeds op zak of bewaar ze in de app van de Nationale Loterij. Zo kan je altijd genieten van al je voordelen: welkomstgeschenk, cadeau van de maand en acties van onze partners.

Een overzicht van alle acties en voordelen vind je hieronder.

 

Nog geen Lottery Club lid? Registreer je zo snel mogelijk!

Lid worden

Museum Bois-du-Luc

Ga op verkenning in dit authentieke mijnwerkersdorp nabij La Louvière, een unieke kans om het dagelijkse leven van een mijnwerker en zijn gezin te ontdekken. Toon je Lottery Club-lidkaart aan de ingang en profiteer van 10% korting op je ticket.

Bois-du-Luc

Archéosite d’Aubechies

Op vertoon van je Lottery Club lidkaart krijg je tot eind 2021 20% korting op de inkomprijs voor L’Archéosite et Musée d’Aubechies. Dit boeiende openluchtmuseum in het Henegouwse Beloeil voert je tot 5.000 jaar terug in de tijd.

Archéosite d’Aubechies

Kazerne Dossin

Bezoek nu de tijdelijke tentoonstelling #FakeImages in de Mechelse Kazerne Dossin, alsook de indrukwekkende permanente expo van het museum. Voor je combiticket profiteer je nu van € 3 korting, op vertoon van je Lottery Club-lidkaart aan de ingang.

Kazerne Dossin

Atomium

Altijd al de bollen van Brussels meest bekende bouwwerk willen beklimmen? Op vertoon van je persoonlijke Lottery Club-lidkaart betaal je vanaf 1/02 tot en met 31/12/2021 slechts de groepsprijs in plaats van de volledige prijs voor je eigen ticket!

Atomium

Musée des Arts Contemporains (MACS) in Le Grand Hornu

Geniet van hedendaagse kunsten in het MACS-museum, bezoek het Centrum voor Design en Innovatie, en verken Le Grand-Hornu – en dat allemaal op 1 historische site. Zeker nu je € 4 korting op je ticket krijgt op vertoon van je Lottery Club-lidkaart aan de ingang.

MACS

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je Lottery Club-lidkaart ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Opéra Royal de Wallonie-Liège

Préhistomuseum

Op vertoon van je lidkaart van Lottery Club krijg je bij aankoop van een ticket voor dit “avonturenpark van de prehistorie” in Flémalle gratis toegang tot de tijdelijke tentoonstelling over katachtigen vroeger en nu.

Préhistomuseum

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15 %  aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi  Fanshop, dit op eenvoudig  vertoon van je Lottery Club-lidkaart !

Sporting Charleroi

RSC Anderlecht

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht en lid van Lottery Club? Goed nieuws voor jou: je krijgt 10% korting in de fanshop en op de webshop van RSC Anderlecht.

RSC Anderlecht

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

MIMA

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

Stichting Brandwonden

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je €2 korting op de entreeprijs...

Bozar

Diabetes Liga

Bij je eerste aankoop op shop.diabetes.be bieden we je het ledentarief van Diabetes Liga aan en bij aankoop van het kookboek ‘Lekker koken met diabetes’ ontvang je 10 % extra korting bovenop dit tarief. Een mailtje sturen naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code die je op de webshop kan gebruiken.

Diabetes Liga