Je lidkaart: een lawine van voordelen!

Al lid van Lottery Club? Dan ben je een trotse bezitter van onze lidkaart.

Bovenop je Win for Life welkomstcadeau t.w.v. € 3, verwennen we je iedere maand met gratis krasbiljetten en andere spelen van de Nationale Loterij. Al die verrassingen van Lottery Club komen rechtstreeks op je lidkaart. Dus het enige wat jij nog moet doen? Je lidkaart tonen in je favoriete verkooppunt en … spelen maar!

Kom je op een plaats of evenement ondersteund door de Nationale Loterij? Vergeet zeker je kaart niet! Wie weet ligt er voor jou wel een korting of geschenkje klaar. Een overzicht van alle acties en voordelen vind je hieronder.

Nog geen Lottery Club lid? Registreer je zo snel mogelijk!

Lid worden

Film Fest Gent

Op vertoon van je Lottery Club lidkaart betaal je slechts € 8 i.p.v. 9 voor de films voor 18u en € 11 i.p.v. 13 voor de films ’s avonds. De korting is enkel voor de reguliere vertoningen, niet voor special events zoals bv. opening en slot.

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15 %  aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi  Fanshop, dit op eenvoudig  vertoon van je Lottery Club-lidkaart !

RSC Anderlecht

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht en lid van Lottery Club? Goed nieuws voor jou: je krijgt 10% korting in de fanshop en op de webshop van RSC Anderlecht. En 48 uur voor de ticketverkoop aan het grote publiek kan jij je kaarten aanschaffen voor de matchen van RSC Anderlecht.

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je €2 korting op de entreeprijs...

Euro Space center

Het Euro Space Center in Transinne is met recht en reden wereldberoemd. Ken je het nog niet? Of krijg je er niet genoeg van? Profiteer dan van 10% korting op de ticketprijs voor het zgn. Spektakelparcours die je krijgt op vertoon van je lidkaart!

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je Lottery Club-lidkaart ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.