De lidkaart van de Nationale Loterij Club: voordelen het hele jaar door!

Elk lid van de Nationale Loterij Club krijgt een fysieke of digitale lidkaart. Bewaar ze zorgvuldig of sla ze op in de app van de Nationale Loterij. Zo heb je ze altijd op zak en mis je geen enkel voordeel (cadeaus, acties, diensten …) zoals in de voorbeelden hieronder.

Ben je nog geen lid van de Nationale Loterij Club? Wacht niet langer: schrijf je snel in!

Lid worden

Lotto Soudal

Lotto Soudal is de thuis van heel wat grote wielernamen. Ben jij fan? Log in met je account van de Nationale Loterij Club om je unieke kortingscode te ontvangen. Daarmee sprint je naar 10% korting op je aankopen in de webshop van Lotto Soudal.

Meer info

Pink Ribbon

Red borsten met jullie benen! Ga in oktober de uitdaging aan met Pink Ribbon en zet dagelijks 10.000 stappen voor het goede doel. Ontvang een kortingscode van 40% dankzij de Nationale Loterij Club en schrijf je in.


Meer info

Napoleon – De mythe voorbij

Wil je de man én de legende achter de Franse keizer leren kennen? Boek je afspraak met Napoleon op europaexpo.be en verover € 2 korting op je toegangsticket met je lidkaart van de Nationale Loterij Club.

Meer info

Team Belgium

Fan van onze Belgische Olympische atleten? Dankzij de Nationale Loterij Club krijg je 25% korting op alle items in de Team Belgium fanshop!Meer info

Abdij van Stavelot

Tijdens een bezoek aan de Abdij van Stavelot in Luik krijg je 3 musea (én een tijdelijke expo) in 1. Bovendien doe je nog € 1,5 voordeel op je all-inticket bij vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club.

Meer info

Reece Australia

Als partner van de Red Lions/Red Panthers geldt Reece Australia als sportkledingmerk van topniveau. Ga naar je Nationale Loterij Club-account, geef je unieke code in en krijg een korting van 20% op de ganse website.

Reece Australia

Festival van Vlaanderen

Muziekfan? Als lid van de Nationale Loterij Club krijg je 15% op een selectie concerten tijdens het Gent Festival van Vlaanderen. Profiteer van 15% korting op de 8 Horizon-concerten, The Festival’s Young Talent (8+9/09) én de 2 voorstellingen van La Valse (22/09)!

Meer info

Film Fest Gent

Het Film Fest Gent is het grootste filmfestival van ons land. Bekijk je favorieten uit de selectie films van de 48e editie met 1 of 2 euro korting. Toon je lidkaart aan de kassa of bestel je tickets online tegen ons speciale tarief.

Meer info

Fiesta Mundial

Uit de (wereld)bol gaan op Fiesta Mundial? Dankzij de Nationale Loterij Club krijg je 25% korting op een dagticket voor hét festival dat muziek en solidariteit combineert.Meer info

Pass

Niet vies van een wetenschappelijk experimentje of een technologisch avontuur? Krijg voortaan op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club in het Pass € 2 korting op een toegangsticket. Aha-momenten verzekerd!

Pass

Design Museum Brussels

Met open mond de ontwerpen van Belgische ontwerpers gaan bekijken in Design Museum Brussels? Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club koop je je ticket tot eind 2021 aan groepstarief. (En da’s € 2 goedkoper dan de normale prijs!)

Design Museum Brussels

Treinrit op de spoorweg van Sprimont

Nostalgie naar de treinreizen van toen? Leden van de Nationale Loterij Club krijgen op vertoon van hun kaart aan de kassa vanaf nu 20% korting op een daguitstap naar de spoorweg van Sprimont. Inclusief een ritje met het treintje van Damré!

Spoorweg Sprimont

Internationaal Museum van het Carnaval en het Masker

Het carnaval van Binche beleven alsof je er zelf bij was? Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club kost een toegangsticket je nu slechts € 6 in plaats van € 8. Die korting is geldig vanaf 5/6 tot 2/1/2022.

Museum Binche

Fondation Folon

Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club geniet je tot 07/11/21 voor een vrij bezoek aan Fondation Folon van een korting van € 2 op het volwassenentarief! Reserveer je tickets online en betaal ze ter plaatse.

Fondation Folon

Wellington Museum

Oog in oog staan met de troepen van Napoleon in Waterloo? Toon je lidkaart van de Nationale Loterij Club en je krijgt korting in het Wellington museum. Betaal € 5 i.p.v. € 7,5 (of € 4,5 i.p.v. € 6,5 voor studenten, kinderen onder de 10 en senioren).

Wellington Museum

Museum Bois-du-Luc

Ga op verkenning in dit authentieke mijnwerkersdorp nabij La Louvière, een unieke kans om het dagelijkse leven van een mijnwerker en zijn gezin te ontdekken. Toon je lidkaart van de Nationale Loterij Club aan de ingang en profiteer van 10% korting op je ticket.

Bois-du-Luc

Archéosite d’Aubechies

Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club krijg je tot eind 2021 20% korting op de inkomprijs voor L’Archéosite et Musée d’Aubechies. Dit boeiende openluchtmuseum in het Henegouwse Beloeil voert je tot 5.000 jaar terug in de tijd.

Archéosite d’Aubechies

Kazerne Dossin

Bezoek nu de tijdelijke tentoonstelling #FakeImages in de Mechelse Kazerne Dossin, alsook de indrukwekkende permanente expo van het museum. Voor je combiticket profiteer je nu van € 3 korting, op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club.

Kazerne Dossin

Atomium

Altijd al de bollen van Brussels meest bekende bouwwerk willen beklimmen? Op vertoon van je persoonlijke lidkaart van de Nationale Loterij Club betaal je vanaf 1/02 tot en met 31/12/2021 slechts de groepsprijs in plaats van de volledige prijs voor je eigen ticket!

Atomium

Musée des Arts Contemporains (MACS) in Le Grand Hornu

Geniet van hedendaagse kunsten in het MACS-museum, bezoek het Centrum voor Design en Innovatie, en verken Le Grand-Hornu – en dat allemaal op 1 historische site. Zeker nu je € 4 korting op je ticket krijgt op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club.

MACS

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Opéra Royal de Wallonie-Liège

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15% aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi Fanshop. En dit op eenvoudig vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club!

Sporting Charleroi

RSC Anderlecht

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht en lid van de Nationale Loterij Club? Goed nieuws voor jou: je krijgt 10% korting in de Fanshop en op de webshop van RSC Anderlecht.

RSC Anderlecht

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA) je € 2 minder dan ‘normaal’. Wat mag je verwachten? Een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek.

MIMA

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar club@nationale-loterij.be volstaat. En van ons krijg je een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

Stichting Brandwonden

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club. Stuur een mailtje naar club@nationale-loterij.be en met de code die wij je toesturen, krijg je €2 korting op de entreeprijs.

Bozar

Diabetes Liga

Bij je eerste aankoop op shop.diabetes.be krijg je bij aankoop van het kookboek ‘Lekker koken met diabetes’ 10 % korting. Een mailtje sturen naar club@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code die je op de webshop kan gebruiken.

Diabetes Liga