Je lidkaart: een lawine van voordelen!

Al lid van Lottery Club? Dan ben je een trotse eigenaar van onze lidkaart – tenzij deze nog op weg is naar jou. Hoe dan ook, heb je kaart steeds op zak of bewaar ze in de app van de Nationale Loterij. Zo kan je altijd genieten van al je voordelen: welkomstgeschenk, cadeau van de maand en acties van onze partners.

Een overzicht van alle acties en voordelen vind je hieronder.

 

Nog geen Lottery Club lid? Registreer je zo snel mogelijk!

Lid worden

Préhistomuseum

Op vertoon van je lidkaart van Lottery Club krijg je bij aankoop van een ticket voor dit “avonturenpark van de prehistorie” in het Luikse Flémalle gratis toegang tot de tijdelijke tentoonstelling over katachtigen vroeger en nu.

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15 %  aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi  Fanshop, dit op eenvoudig  vertoon van je Lottery Club-lidkaart !

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je €2 korting op de entreeprijs...

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je Lottery Club-lidkaart ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.