Je lidkaart: een lawine van voordelen!

Al lid van Lottery Club? Dan ben je een trotse bezitter van onze lidkaart.

Bovenop je Win for Life welkomstcadeau t.w.v. € 3, verwennen we je iedere maand met gratis krasbiljetten en andere spelen van de Nationale Loterij. Al die verrassingen van Lottery Club komen rechtstreeks op je lidkaart. Dus het enige wat jij nog moet doen? Je lidkaart tonen in je favoriete verkooppunt en … spelen maar!

Kom je op een plaats of evenement ondersteunt door de Nationale Loterij? Vergeet zeker je kaart niet! Wie weet ligt er voor jou wel een korting of geschenkje klaar. Een overzicht van alle acties en voordelen vind je hieronder.

Nog geen Lottery Club lid? Registreer zo snel mogelijk!

Lid worden

Muziekevenementen

Lottery Club is deze zomer aanwezig op de belangrijkste muziekevenementen. Toon je Lottery Club kaart aan de Lotto-stand en krijg een verrassing. Meer info.

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15 %  aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi  Fanshop, dit op eenvoudig  vertoon van je Lottery Club-lidkaart !

Officiële RSC Anderlecht Fanshop

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht ? Goed nieuws voor jou : vergeet in geen geval je Lottery Club-lidkaart bij je volgende bezoek aan de officiële paars-wit Fanshop ! Op eenvoudig vertoon van jouw Lottery Club-lidkaart krijg je aan de kassa 10% korting !

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je €2 korting op de entreeprijs...

Festivals 2019

Lottery Club is deze zomer aanwezig  op de belangrijkste festivals. Vergeet zeker niet je lidkaart mee te brengen naar de Win for Life stand want er wacht jou een leuke verrassing... Meer weten

Standard Luik

Trouwe fan van Standard Luik? Vergeet dan bij je volgende bezoek aan één van de officiële fanshops van de Rouches je lidkaart van Lottery Club niet op zak te steken, want als je die toont aan de kassa krijg je maar liefst 10% korting op je aankopen!

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je Lottery Club-lidkaart ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Euro Space center

Het Euro Space Center in Transinne is met recht en reden wereldberoemd. Ken je het nog niet? Of krijg je er niet genoeg van? Profiteer dan van 10% korting op de ticketprijs voor het zgn. Spektakelparcours die je krijgt op vertoon van je lidkaart!