De lidkaart van de Nationale Loterij Club: voordelen het hele jaar door!

Elk lid van de Nationale Loterij Club krijgt een fysieke of digitale lidkaart. Bewaar ze zorgvuldig of sla ze op in de app van de Nationale Loterij. Zo heb je ze altijd op zak en mis je geen enkel voordeel (cadeaus, acties, diensten …) zoals in de voorbeelden hieronder.

Ben je nog geen lid van de Nationale Loterij Club? Wacht niet langer: schrijf je snel in!

Lid worden

Theater aan Zee

Kan je je een mooier decor voorstellen dan de Belgische kust? Van 14 t.e.m. 30 juni geeft de Nationale Loterij Club 50 tickets weg voor Theater Aan Zee! Dit event vindt plaats tussen 23 juli en 8 augustus. Ontdek hier het programma en doe mee!

Meer info

Treinrit op de spoorweg van Sprimont

Nostalgie naar de treinreizen van toen? Leden van de Nationale Loterij Club krijgen op vertoon van hun kaart aan de kassa vanaf nu 20% korting op een daguitstap naar de spoorweg van Sprimont. Inclusief een ritje met het treintje van Damré!

Spoorweg Sprimont

Internationaal Museum van het Carnaval en het Masker

Het carnaval van Binche beleven alsof je er zelf bij was? Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club kost een toegangsticket je nu slechts € 6 in plaats van € 8. Die korting is geldig vanaf 5/6 tot 2/1/2022.

Museum Binche

Fondation Folon

Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club geniet je tot 07/11/21 voor een vrij bezoek aan Fondation Folon van een korting van € 2 op het volwassenentarief! Reserveer je tickets online en betaal ze ter plaatse.

Fondation Folon

Team Belgium

Fan van onze Belgische Olympische atleten? Dankzij de Nationale Loterij Club krijg je 25% korting op alle items in de Team Belgium fanshop!Meer info

Wellington Museum

Oog in oog staan met de troepen van Napoleon in Waterloo? Toon je lidkaart van de Nationale Loterij Club en je krijgt korting in het Wellington museum. Betaal € 5 i.p.v. € 7,5 (of € 4,5 i.p.v. € 6,5 voor studenten, kinderen onder de 10 en senioren).

Wellington Museum

Expo Real Bodies

Het menselijke lichaam van dichtbij bekijken? Dankzij de Nationale Loterij Club krijg je bij aankoop van 1 ticket een 2e gratis voor je bezoek aan Real Bodies in het Sportpaleis!


Meer info

Museum Bois-du-Luc

Ga op verkenning in dit authentieke mijnwerkersdorp nabij La Louvière, een unieke kans om het dagelijkse leven van een mijnwerker en zijn gezin te ontdekken. Toon je lidkaart van de Nationale Loterij Club aan de ingang en profiteer van 10% korting op je ticket.

Bois-du-Luc

Archéosite d’Aubechies

Op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club krijg je tot eind 2021 20% korting op de inkomprijs voor L’Archéosite et Musée d’Aubechies. Dit boeiende openluchtmuseum in het Henegouwse Beloeil voert je tot 5.000 jaar terug in de tijd.

Archéosite d’Aubechies

Kazerne Dossin

Bezoek nu de tijdelijke tentoonstelling #FakeImages in de Mechelse Kazerne Dossin, alsook de indrukwekkende permanente expo van het museum. Voor je combiticket profiteer je nu van € 3 korting, op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club.

Kazerne Dossin

Atomium

Altijd al de bollen van Brussels meest bekende bouwwerk willen beklimmen? Op vertoon van je persoonlijke lidkaart van de Nationale Loterij Club betaal je vanaf 1/02 tot en met 31/12/2021 slechts de groepsprijs in plaats van de volledige prijs voor je eigen ticket!

Atomium

Musée des Arts Contemporains (MACS) in Le Grand Hornu

Geniet van hedendaagse kunsten in het MACS-museum, bezoek het Centrum voor Design en Innovatie, en verken Le Grand-Hornu – en dat allemaal op 1 historische site. Zeker nu je € 4 korting op je ticket krijgt op vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club.

MACS

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Opéra Royal de Wallonie-Liège

Préhistomuseum

Toon jij je lidkaart van de Nationale Loterij Club? Dan krijg je bij aankoop van een ticket voor dit ‘avonturenpark van de prehistorie’ in Flémalle gratis toegang tot de tijdelijke tentoonstelling over katachtigen vroeger en nu.

Préhistomuseum

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15% aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi Fanshop. En dit op eenvoudig vertoon van je lidkaart van de Nationale Loterij Club!

Sporting Charleroi

RSC Anderlecht

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht en lid van de Nationale Loterij Club? Goed nieuws voor jou: je krijgt 10% korting in de Fanshop en op de webshop van RSC Anderlecht.

RSC Anderlecht

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA) je € 2 minder dan ‘normaal’. Wat mag je verwachten? Een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek.

MIMA

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar club@nationale-loterij.be volstaat. En van ons krijg je een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

Stichting Brandwonden

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club. Stuur een mailtje naar club@nationale-loterij.be en met de code die wij je toesturen, krijg je €2 korting op de entreeprijs.

Bozar

Diabetes Liga

Bij je eerste aankoop op shop.diabetes.be krijg je bij aankoop van het kookboek ‘Lekker koken met diabetes’ 10 % korting. Een mailtje sturen naar club@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code die je op de webshop kan gebruiken.

Diabetes Liga