Ga je naar een evenement of plaatsen ondersteund door de Nationale Loterij? Vergeet dan zeker je Lottery Club kaart niet. Want op een aantal van die evenementen wacht er je een korting of een kleine attentie!

Ontdek hieronder de lijst van de evenementen en plaatsen waar je een verrassing of een leuk extraatje kan verwachten. Maar wil je zeker nooit naast de prijzen vallen, zorg dan dat je altijd je Lottery Club kaart bij de hand hebt!

Ik word nu lid!

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15 %  aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi  Fanshop, dit op eenvoudig  vertoon van je Lottery Club-lidkaart !

Officiële RSC Anderlecht Fanshop

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht ? Goed nieuws voor jou : vergeet in geen geval je Lottery Club-lidkaart bij je volgende bezoek aan de officiële paars-wit Fanshop ! Op eenvoudig vertoon van jouw Lottery Club-lidkaart krijg je aan de kassa 10% korting !

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je €2 korting op de entreeprijs...

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

Standard Luik

Trouwe fan van Standard Luik? Vergeet dan bij je volgende bezoek aan één van de officiële fanshops van de Rouches je lidkaart van Lottery Club niet op zak te steken, want als je die toont aan de kassa krijg je maar liefst 10% korting op je aankopen!

Het Smurfen Avontuur

De Smurfen vieren hun 60Ste verjaardag in Brussel Expo op de Heizel en als je lidkaart van Lottery Club toont kan je dubbel genieten van "Het Smurfen Avontuur" want dan krijg je een korting van €2 op de prijs van je volwassenen ticket.

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je Lottery Club-lidkaart ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Opera Ballet Vlaanderen

Opera Ballet Vlaanderen brengt je ongetwijfeld in vervoering! Lottery Club leden krijgen op vertoon van hun lidkaart 15% korting op alle tickets. Of mail naar lotteryclub@nationale-loterij.be en je ontvangt snel een promo-code waarmee je online kan reserveren.

Euro Space center

Het Euro Space Center in Transinne is met recht en reden wereldberoemd. Ken je het nog niet? Of krijg je er niet genoeg van? Profiteer dan van 10% korting op de ticketprijs voor het zgn. Spektakelparcours die je krijgt op vertoon van je lidkaart!