Je lidkaart: een lawine van voordelen!

Al lid van Lottery Club? Dan ben je een trotse eigenaar van onze lidkaart – tenzij deze nog op weg is naar jou. Hoe dan ook, heb je kaart steeds op zak of bewaar het in de app van de Nationale Loterij. Zo kan je altijd genieten van al je voordelen: welkomstgeschenk, cadeau van de maand en acties van onze partners. 

Een overzicht van alle acties en voordelen vind je hieronder.

Informatie: Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus en de maatregelen van de overheid, raden we je aan om zorg te dragen voor jezelf en de richtlijnen van de overheid, zoals het thuisblijven, te respecteren. Om die redenen worden het cadeau van de maand en de evenementen tijdelijk uitgesteld. Lottery Club zal in de toekomst een aantal fijne verrassingen voor je in petto hebben.

Nog geen Lottery Club lid? Registreer je zo snel mogelijk!

Lid worden

RSC Anderlecht

Ben je een trouwe fan van RSC Anderlecht en lid van Lottery Club? Goed nieuws voor jou: je krijgt 10% korting in de fanshop en op de webshop van RSC Anderlecht. En 48 uur voor de ticketverkoop aan het grote publiek kan jij je kaarten aanschaffen voor de matchen van RSC Anderlecht.

Officiële Sporting Charleroi Fanshop

Als trouwe supporter van Sporting Charleroi ontvang je voortaan een korting van zo maar even 15 %  aan de kassa van de officiële Sporting Charleroi  Fanshop, dit op eenvoudig  vertoon van je Lottery Club-lidkaart !

MIMA

Op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land, kost een bezoek aan het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA), een nieuw en boeiend museum voor hedendaagse kunst langs het kanaal in Sint-Jans-Molenbeek, je € 2 minder dan ‘normaal’.

Stichting Brandwonden

Voorkomen is beter dan genezen! We bieden je daarom 10% korting bij aankoop van een rookmelder. Een mailtje naar lotteryclub@nationale-loterij.be volstaat. Je krijgt dan van ons een code waarmee je terecht kan op de webshop van de Stichting Brandwonden.

Opéra Royal de Wallonie-Liège

In de fraaie Opéra Royal de Wallonie in Luik kan je terecht met je gezin, als verliefd stel of met een grote groep … Op eenvoudig vertoon van je Lottery Club-lidkaart ontvang je een korting van 10% op het normale tarief voor alle opera’s en concerten.

Bozar

Een tentoonstelling meepikken in Bozar, het Paleis voor Schone Kusten in Brussel? Altijd een goed idee! En dubbel leuk als lid van Lottery Club, want op vertoon van je lidkaart van de warmste club van het land krijg je €2 korting op de entreeprijs...