Ga naar hoofdcontent
"" ""

Onze spelers zorgen samen voor een warmere samenleving

Elke keer je een spel van de Nationale Loterij speelt draag je ook bij aan ontelbare goede doelen. Elk jaar kan er dankzij alle spelers 345 miljoen euro geïnvesteerd worden in organisaties en projecten die het verschil maken voor veel mensen en zo zorgen voor een betere samenleving. Bedankt aan alle spelers!

Kijk wat onze spelers allemaal mogelijk maken

Elke week is onze reporter welkom bij projecten en organisaties en verzamelt er bijzondere verhalen van wat er allemaal mogelijk is dankzij alle spelers.

BGHSG, blindengeleidehonden bedankt de spelers van de Nationale Loterij

BGHSG traint al 40 jaar lang blindengeleidehonden die mensen met een visuele beperking de mogelijkheid geven om zich veilig, snel én zelfstandig te verplaatsen. A match made in heaven! 🦮💚 #bedanktspelers #meerdanspelen #gamechanger

De maatschappelijke rol is de kern van de Nationale Loterij

Dankzij haar spelers kan de Nationale Loterij haar schouders zetten onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, duurzame ontwikkeling, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking, solidariteitsacties en tal van andere thema’s. Kortom: initiatieven die ons na aan het hart liggen en waar we allemaal beter van worden. Zo maken de kleine inzetten van heel veel spelers zoals jij een groot verschil voor heel wat projecten en organisaties.