Ga naar hoofdcontent
"" ""

Alle spelers van de Nationale Loterij zorgen samen voor een warmere samenleving

Als je speelt bij de Nationale Loterij kunnen er grootse dingen gebeuren. Niet enkel in je eigen leven, maar ook in dat van anderen. Elke keer je een spel van de Nationale Loterij speelt draag je ook bij aan ontelbare goede doelen die een groot verschil maken in onze samenleving. Elk jaar kan er dankzij alle spelers 345 miljoen euro geïnvesteerd worden in organisaties en projecten die het verschil maken voor veel mensen en zo zorgen voor een betere samenleving.

Bedankt aan alle spelers!

De maatschappelijke rol is de kern van de Nationale Loterij

Dankzij haar spelers kan de Nationale Loterij haar schouders zetten onder cultuur, sport, wetenschappelijk onderzoek, duurzame ontwikkeling, armoedebestrijding, ontwikkelingssamenwerking, solidariteitsacties en tal van andere thema’s. Kortom: initiatieven die ons na aan het hart liggen en waar we allemaal beter van worden. Zo maken de kleine inzetten van heel veel spelers zoals jij een groot verschil voor heel wat projecten en organisaties. 

Kijk wat onze spelers allemaal mogelijk maken

Elke week is onze reporter welkom bij projecten en organisaties en verzamelt er bijzondere verhalen van wat er allemaal mogelijk is dankzij alle spelers. Benieuwd naar al die mooie projecten en verrassende initiatieven?