Ga naar hoofdcontent
Sectorcards-Toheader-m Sectorcards-Toheader-d

Een verkooppunt van de Nationale Loterij worden: je hebt een krantenwinkel

Krantenwinkels en de Nationale Loterij vormen reeds decennia een natuurlijk partnership. Voor heel wat spelers is hun krantenwinkel dé vertrouwde plek om wekelijks deel te nemen aan hun favoriete kras- of trekkingsspel te kopen, of samen met andere klanten te kopen aan de groepspot. Zo bouwen ze een warme relatie op met hun krantenverkoper én andere klanten.

We organiseren regelmatig tijdelijke acties waarmee de verkooppunten hun commissie kunnen verhogen en er is de Nationale Loterij Club, het voordelenprogramma met tal van aanbiedingen waardoor klanten steeds weer terugkeren naar je winkel.

Voor iedere behoefte de juiste oplossing

We hebben verschillende systemen die afhankelijk van de grootte van je winkel, het klantenpotentieel en je mogelijke omzet ingezet kunnen worden. We hebben terminals met alle spelmogelijkheden en mobiele verkoopsterminals. Samen met onze retailspecialisten wordt de beste formule gezocht.

Veilig en verantwoord voor al onze spelers

Onze spelen verkopen betekent ook er mee over waken dat spelen een plezier blijft voor de spelers. Meer weten over hoe we samen kunnen zorgen voor 'Verantwoord spelen'?

Verantwoord spel

Veelgestelde vragen