"" ""

Hou je van concerten ? Lotto ook !

Muziek verbindt de mensen. En Lotto steunt de muziekwereld! Als sponsor van 13 Belgische concertzalen bereikt Lotto jaarlijks zo maar eventjes 3,5 miljoen muziekliefhebbers in de volgende zalen : AB, Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst National, Wilde Westen, Muziekodroom, Paleis 12, La Madeleine, Lotto Mons Expo, Democrazy, Reflektor et Rockerill het Koninklijk Circus.

En dankzij Lotto, kunnen deze fans genieten van allerlei voordelen: gratis concerttickets, voorrang bij de ticketverkoop, toegang tot nochtans uitverkochte concerten of unieke VIP-experiences voor Nationale Loterij Club-leden. 

Lotto Art Lotto Art

Lotto Art: street art in de kijker

En als elke concertzaal nu eens haar eigen street art-meesterwerk zou krijgen? Uit dit idee groeide de Lotto Art-wedstrijd: 11 Belgische artiesten konden zo in elk van de 11 mythische muziektempels die we sponsoren, verspreid over heel het land, een werk creëren.

Je beste concertherinneringen

Een concert, dat is iets wat je deelt, dat zijn harten die bonzen op het ritme van de bassen, artiesten die al onze zintuigen aan het werk zetten. Herbeleef met ons je tofste herinneringen aan de AB, het Koninklijk Circus of de Lotto Arena, om maar deze drie zalen te noemen.