Ga naar hoofdcontent
"" ""

Wielrennen

Lotto is al sinds mensenheugenis de trotse gangmaker van het Belgische wielrennen. Koers is een toegankelijke sport die, net als alle trekkingsspelen van de Nationale Loterij, mensen verbindt en hen een vorm van verantwoord entertainment biedt. Het wielrennen is voor Lotto een uitgelezen kans om de unieke band met de Belgische supporters aan te halen.  

"" ""

Lotto Dstny wielerploeg

Na een jaartje proefdraaien als co-sponsor, is de Nationale Loterij sinds 1985 met Lotto hoofdsponsor van een professioneel wielerteam. Niemand zit al zo lang onafgebroken in het peloton! Naast een ploeg bij de mannen zijn er ondertussen ook een damesteam en een beloftenteam. Op 1 januari 2023 stapte Dstny, een scale-up die opgericht werd in België en gespecialiseerd is in zakelijke communicatieoplossingen gebaseerd op cloudtechnologie, in het avontuur als co-hoofdsponsor en zo is Lotto Dstny geboren. Lotto sponsort daarnaast ook de belangrijkste Belgische wedstrijden, zowel bij de heren als bij de dames.

Captains of Cycling Captains of Cycling

Captains of Cycling

Ben jij een echte koersfan? Word Captains of Cycling en volg de koers vanop de eerste rij, als supporter én als aandeelhouder! 
Als Captain krijg je vele exclusieve cadeau's, VIP uitnodigingen voor wielerevents, meet & greets met de renners en nog vele andere leuke extra's. Als aandeelhouder van de Lotto Dstny wielerploeg word je uitgenodigd voor de Algemene Vergadering waar je ook stemgerechtigd bent.