Nieuwsbrief

5 redenen om je te abonneren op de nieuwsbrief van de Nationale Loterij

  1. Blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en promoties!
  2. Ontdek alles over onze exclusieve wedstrijden voor Lottery Club leden.
  3. Leuke nieuwtjes over je favoriete spelen en de nieuwste krasspelen & e-games.
  4. Een kijk op de vele goede doelen die de Nationale Loterij steunt.
  5. Een blik achter de schermen bij Lotto Soudal en meer wielernieuws.
Nieuwsbrief op mobile

Waarom is onze nieuwsbrief interessant voor jou?

  1. Mis geen enkele Lotto Surprise, uitzonderlijke EuroMillions Jackpot, eindejaarsactie etc. Je ontvangt alles rechtstreeks in jouw inbox. Lekker handig en het bespaart je nog eens tijd ook! ;-)
  2. Iedere maand kan je aan 1 of meer wedstrijden deelnemen op onze website. Het loont dus zeker de moeite om hier een oogje op te houden. Zo maak je kans op concert- en festivaltickets, vip uitnodigingen voor exclusieve (sport)evenementen, de nieuwste krasloten en meer! De leukste wedstrijden komen natuurlijk ook aan bod in onze nieuwsbrief.
  3. Een paar keer per jaar kan je je verheugen op de lancering van een nieuw kraslot of een nieuwe e-game op e-lotto.be. Die aankondiging mag je uiteraard ook in de nieuwsbrief verwachten.
  4. Iedereen telt mee bij de Nationale Loterij! Wij maken dromen waar, steunen sporters, helpen culturele initiatieven groeien en creëren samen kansen. Zo steunen we meerdere projecten en initiatieven per jaar. We zetten graag een aantal van die organisaties/projecten in de kijker.
  5. Ook de wielerfans worden regelmatig bediend in de nieuwsbrief. Geniet van een blik achter de schermen bij Lotto Soudal of leer meer over haar rijke geschiedenis. Je maakt daarnaast ook vaak kans om VIP de grote rondes te volgende in de Lotto Village. Een onvergetelijke ervaring!