Win for Life: de 5 vaakst terugkomende mythes

28/10/2019

Win for Life is één van onze populairste krasspelen. En één van onze spelen die de meeste vragen oproepen bij onze spelers. Er doet rond Win for Life nu eenmaal veel onjuistheden de ronde. Dit zijn de 5 courantste mythes en daaruit voortvloeiende vragen :

 1. Is de rente beperkt in de tijd? 
  Nee, het gaat wel degelijk om een levenslange maandelijkse rente – een rente die dus maandelijks wordt uitbetaald tot het overlijden van de winnaar of winnares.

 2. Eénmaal men gewonnen heeft, is er dan nog een lottrekking om de ‘echte’ winnaar aan te duiden? 
  Nee, absoluut niet ! Er is geen sprake van een finale trekking tussen de winnaars: als je biljet aangeeft dat je een levenslange maandelijkse rente gewonnen hebt, dan kan je op beide oren slapen! 

 3. Wordt die rente belast ?
  Nee ! Zoals alle andere bedragen die je wint bij de Nationale Loterij is ook deze levenslange maandelijkse rente belastingvrij! Klik hier voor meer info!

 4. Is de kans om de hoofdprijs te winnen even groot met een fysiek krasbiljet als met de digitale versie?
  De kans om een levenslange maandelijkse rente te winnen is, net als die om eender welke andere prijs te winnen, even groot of je met een fysiek biljet speelt dan wel digitaal, op ons e-lotto-platform. Dit is allemaal zo vastgelegd bij Koninklijk Besluit.

 5. Wat gebeurt er als de Nationale Loterij failliet zou gaan of zou ophouden te bestaan?
  Zelfs dat zou geen gevolgen hebben voor de winnaar van een levenslange maandelijkse rente. De Nationale Loterij sluit namelijk een verzekering af voor elke winnaar en het is de betrokken verzekeringsmaatschappij die de feitelijke uitbetaling doet van de levenslange maandelijkse rente aan de gelukkige winnaar of winnares

Speel Win For Life online

of in je verkooppunt