Partnership tussen Lotto en RSC Anderlecht

19/09/2018

Lotto wordt sponsor van Royal Sporting Club Anderlecht | Nationale Loterij

RSCA en Lotto : een mooie samenwerking...

Het partnership loopt over 5 jaar vanaf het seizoen 2018-2019. Lotto is fier om met een voetbalclub te kunnen samenwerken die reeds vele titels behaalde en die in het hart zit van menig supporter in het hele land.  Zo ook bij Lotto: elke week beleven meer dan een miljoen Belgen spelplezier en spanning met Lotto. Twee heel populaire actoren van het land gaan dus in en om het stadion de schouders zetten onder een mooi gezamenlijk project. 
 

RSCA en Lotto: zij aan zij met voetbal- en Lotto-fans

Sinds de lancering 40 jaar geleden heeft Lotto zijn plaats in het hart van de Belgen weten te veroveren en is uitgegroeid tot  een heel populair spel in België. De Nationale Loterij kiest voor zijn Lotto-sponsorsamenwerkingen dan ook resoluut voor sporten die een breed publiek kunnen beroeren. Een plaats innemen in het hart van de Belgen, deze evenementen en sporten steunen waar zij ook warm voor lopen, daar wil Lotto voor gaan. Samenwerken met RSCA, een topclub binnen het al heel populaire voetbal, versterkt de filosofie van Lotto om dáár te zijn waar het grote publiek is, zij aan zij  met voetbal- en Lotto-fans.

 

RSCA en Lotto: ook maatschappelijke projecten ondersteunen

Lotto en Sporting Anderlecht hebben niet alleen hun populariteit gemeen, maar ook dat ze fors in de gemeenschap investeren. Dit blijkt uit de talrijke maatschappelijke projecten die gefinancierd worden via de RSCA Foundation en uit de 320 miljoen euro die de Nationale Loterij elk jaar naar de gemeenschap laat terugvloeien.  

Zo is er de investering van RSCA en de Nationale Loterij in het fantastische project Special Olympics

 

RSCA en Lotto: samen met de supporters

RSCA en Lotto kijken ernaar uit om samen met de supporters aan allerlei initiatieven te werken en willen daarbij zeker ook de fans in de spotlight zetten.

Lotto wordt sponsor van Royal Sporting Club Anderlecht | Nationale Loterij