Ga naar hoofdcontent

Woohoo game levert meerdere winnaars €250.000 op: “Terug samen op weekend”

Wat weten we over de winnaar:  

 

  • Het gaat om een man uit de provincie Antwerpen 
  • De man is tussen 25 en 34 jaar  
  • Hij speelt samen met vrienden in een groepspot 

Een weekendje weg in de Ardennen wordt vaak afgesloten met een laatste terrasje, een groepswandeling of een leuke activiteit. Ook deze groep van 20 vrienden uit de provincie Antwerpen besloot op zondag nog een culturele en culinaire stop te maken onderweg naar huis... wat ze niet wisten, was dat enkelen onder hen's avonds € 250.000 rijker zouden zijn.   

“De bedoeling was om aan tafel snel even te kijken of onze deelname aan de EuroMillions-trekking van de vrijdag voordien iets had opgeleverd”, vertelt de man die in naam van de volledige groep werd uitgenodigd op het hoofdkantoor van de Nationale Loterij. “We waren heel blij toen we ontdekten dat we al een paar honderden euros hadden gewonnen. Waarom zouden we ons geluk niet opnieuw beproeven?”, dachten we. “Met toestemming van de andere deelnemers speelde ik met ons resterend bedrag een Woohoo game: CASH Buster Adventures.   

“Ik hoopte eigenlijk vooral nog wat extra speelgeld te verzamelen voor de volgende groepspot, maar toen verscheen plots dat bedrag van € 250.000 op mijn scherm”, vervolgt de dolgelukkige man zijn verhaal. “Wat een onbeschrijflijk moment, zeker omdat ik het meteen kon delen met een tafelgenoot die ook deel uitmaakt van ons ‘speelgroepje’. Vervolgens hebben we de rest ingelicht en hebben we alles op ons laten afkomen, de hele rollercoaster aan emoties. Uiteraard was iedereen dolgelukkig. Ons volgende weekendje weg is alvast betaald. En de volgende tien wellicht ook nog.” (lacht) 

Ben jij onze volgende winnaar?