Ga naar hoofdcontent

Benieuwd naar alle winnaars van 2019?

2020 is een speciaal jaar. ‘t Is niet alleen een schrikkeljaar, maar het is ook het begin van een nieuw decennium!Een decennium waarin jij kans maakt om een winnaar te zijn. 

2019 was al een jaar met miljoenen winnaars. Dat kon je hierboven zien! Lotto, EuroMillions, Joker+, Win For Life, CA$H, krasbiljetten en e-games, elk spel maakte enorm veel spelers blij. Maar liefst 79.858.572 winnaars deelden een winst van € 910.369.246!

De Nationale Loterij, da’s trouwens meer dan spelen. Wist je dat je dankzij ons verschillende goede doelen steunt? De cijfers hiervan vind je hierboven.

Laten we ’t in 2020 nóg beter doen!

* De weergave van de grote winnaars is gebeurd op basis van het aantal grote winnaars van elke provincie en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De verdeling over een provincie of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is willekeurig en duidt geen welbepaalde gemeente aan.

** De weergave op het Belgisch grondgebied van de grote winnaars van krasbiljetten voor de winsten in rang 1 van meer dan € 2.000 is volledig willekeurig en duidt geen bepaalde plaats aan (aangezien wij niet altijd over volledige informatie beschikken hiervoor).