Ga naar hoofdcontent

Bekijk hier alle winnaars van 2020!

Ook in 2020 waren er miljoenen winnaars bij de Nationale Loterij. En dat over het hele land. Misschien was jij er wel bij. Of misschien word jij één van onze winnaars in 2021!

Voor het zover is, laten we eerst eens terugkijken naar 2020. Zowel onze trekkingsspelen (zoals Lotto en EuroMillions) als onze krasspelen (zoals Win for Life en CA$H) en online Woohoo games werden afgelopen jaar regelmatig gespeeld. En met succes! 94.146.632 winnaars deelden een winst van € 817.587.974.

De Nationale Loterij, da’s trouwens meer dan spelen. Wist je dat elke kleine inzet van elke speler ons helpt om verschillende goede doelen te steunen? De cijfers hiervan én de cijfers over alle 2020-winnaars vind je hieronder!

* De weergave op het Belgisch grondgebied van de grote winnaars in 2020 voor onze verschillende loterijspelen is volledig willekeurig en duidt geen specifi eke plaats aan. Voor de “andere krasspelen” is het aantal punten op de kaart lager dan het werkelijk aantal winnaars om reden van leesbaarheid.