Ga naar hoofdcontent

Bekijk hier alle winnaars van 2021!

Jawel, ook in 2021 waren er miljoenen winnaars bij de Nationale Loterij. Over het hele land zelfs! Misschien was jij er wel bij. Of misschien ben jij één van onze winnaars in 2022!

Voor het zover is, kijken we eerst even terug naar 2021. Zowel onze trekkingsspelen (zoals Lotto en EuroMillions) als onze krasspelen (zoals Win for Life en CA$H) en online Woohoo games werden het afgelopen jaar regelmatig gespeeld. En met succes! Onze winnaars deelden een winst van € 896.181.191. Da’s nóg meer dan vorig jaar!

De Nationale Loterij, da’s trouwens meer dan spelen. Wist je dat elke kleine inzet van elke speler ons helpt om verschillende goede doelen te steunen? De cijfers hiervan én de cijfers over alle 2021-winnaars vind je hieronder!

* De weergave op het Belgisch grondgebied van de grote winnaars in 2021 voor onze verschillende loterijspelen is volledig willekeurig en duidt geen specifi eke plaats aan. Voor de “andere krasspelen” is het aantal punten op de kaart lager dan het werkelijk aantal winnaars om reden van leesbaarheid.