Ga naar hoofdcontent

Dit zijn alle winnaars van 2022!

Ook in 2022 waren onze spelen weer enorm populair. En wel hierom ...

Jawel, ook in 2022 waren er miljoenen winnaars bij de Nationale Loterij. En dat over het hele land! Misschien was jij er wel bij. Of misschien hoor jij er dit jaar bij? 

Maar laten we eerst een blik werpen op 2022, want zowel onze trekkingsspelen (zoals Lotto en EuroMillions) als onze krasspelen (zoals Win for Life en CA$H) en online Woohoo games werden regelmatig gespeeld. En niet voor niks! Onze winnaars deelden namelijk een winst van € 998.067.686. Je leest het goed, da’s nóg meer dan vorig jaar! 

Ja, spelen is leuk, hè ... maar de Nationale Loterij is méér dan dat. Zo steunen we ook verschillende goede doelen met de kleine inzet van elke speler. Deze cijfers én de cijfers over alle 2022-winnaars vind je hieronder terug! 

* De weergave op het Belgisch grondgebied van de grote winnaars in 2022 voor onze verschillende loterijspelen is volledig willekeurig en duidt geen specifi eke plaats aan. Voor de “andere krasspelen” is het aantal punten op de kaart lager dan het werkelijk aantal winnaars om reden van leesbaarheid.