Ga naar hoofdcontent

2023 was een feest voor onze winnaars…

Ook in 2023 waren onze spelen weer bijzonder geliefd. En wel hierom ... 

Er waren weer heel wat grote winnaars bij de Nationale Loterij. En dat over het hele land! Misschien was jij er wel bij. Of misschien word je dit jaar één van de vele gelukkigen? 

Maar laten we eerst eens kijken naar 2023, want zowel onze trekkingsspelen (zoals Lotto en EuroMillions) als onze krasspelen (zoals Win for Life en CA$H) en online Woohoo games werden regelmatig gespeeld. En niet zonder reden! Onze winnaars deelden een totale winst van € 1.078.835.155 Da’s nóg meer dan vorig jaar! 

…en ook voor de hele samenleving.  

Want dankzij onze spelers maakten we ontelbaar veel mensen blij! € 345.000.000 zorgde ervoor dat honderden organisaties en projecten een extra duwtje in de rug kregen om samen met alle spelers onze samenleving warmer en inclusiever te maken. 
 
De cijfers over alle 2023-winnaars vind je hieronder terug! 

* De weergave op het Belgisch grondgebied van de grote winnaars in 2023 voor onze verschillende loterijspelen is volledig willekeurig en duidt geen specifi eke plaats aan. Voor de “andere krasspelen” is het aantal punten op de kaart lager dan het werkelijk aantal winnaars om reden van leesbaarheid.