Een team van collega's wint 3 keer met Lotto!

18/04/2019

Het is een slimme zet om samen met collega’s Lotto te spelen. Want zo maximaliseer je je winstkans. Rose-Marie past deze tactiek al jaren toe en uiteindelijk is het haar gelukt! 

Het verhaal van Rose-Marie en haar collega's lijkt wel uit een film te zijn geplukt... De politievrouw van 60 jaar speelt al sinds 1978 met zes collega's Lotto, sinds de allereerste trekking.

Elke week neemt het team deel via een abonnement op e-lotto en wedt het altijd op dezelfde nummers. En terecht: die nummers brengen geluk! Ze hadden al eens 667.000 Belgische frank gewonnen. In 2012 lachte het geluk hen opnieuw toe met 49.568 euro. Toen ze het geld verdeeld hadden (meer dan 8000 € per collega!), kon Rose-Marie zich een gloednieuwe keuken aanschaffen.

Een reischeque gedeeld in zes!

In de laatste Lotto Surprise-trekking had het politieteam opnieuw geluk. Ze wonnen een reischeque ter waarde van € 5.000. Ze hadden zich een teambuilding op een zonnige bestemming kunnen veroorloven, maar ze wilden liever hun winst delen. Met dit bedrag wil Rose-Marie genieten van een Relais & Château aan de Côte d'Azur. Nu moeten ze wel nog afspreken dat ze niet allemaal tegelijkertijd vakantie aanvragen.

Wat als jij de volgende Lotto-winnaar zou zijn?

 

Speel Lotto online
of in je verkooppunt

 
Dit is een illustratieve afbeelding, er worden geen winnaars afgebeeld.