Winnaars Lotto

Al 3 Lotto-miljonairs in 2019 !

In de afgelopen 15 jaar werden ruim 450 spelers Lotto-miljonair. Daarbij mag je nog eens 470 spelers tellen die tussen 500.000 euro en 1.000.000 euro opstreken. 

En dankzij de Lucky Lotto Code zijn er elke week nog eens gegarandeerd 600 extra winnaars van € 500: 300 winnaars op woensdag en 300 op zaterdag! En als jij nu eens de volgende Lotto-winnaar werd?

Speel online

of in je verkooppunt!

Zoals je hieronder kan zien, tref je Lotto-winnaars aan in alle uithoeken van ons land. Toeval is overal, onze Lotto-winnaars zijn het beste bewijs.

Winnaarsverhalen

Iedere week neemt het aantal Lotto-winnaars toe. Sommige speelden in een winkelpunt, anderen online en zijn dus sindsdien Lotto-miljonair! Ontdek hier hun verhalen...

Een Lotto-miljonair die 1,5 miljoen euro wint in Koekelaere!

Een arbeider uit West-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt, heeft onlangs z’n trouw beloond gezien: bij de Lotto-trekking van 14 julileverde één van z’n eigen spelcombinaties de winnende cijfers op. 

Op de foto: De uitbaters van het winkelpunt en een vertegenwoordiger van de Nationale Loterij.

Een jonge vrouw wint de Lotto-jackpot na het bijtanken van haar wagen!

Op 1 augustus 2018 veranderde het lot van een jonge vrouw uit West-Vlaanderen. Na het bijtanken van haar wagen besloot zij nog vlug een Lottoticketje te kopen bij het Lukoil benzinestation/Carrefour Express, het winnend lotje! De deelnemende cijfers liet ze aan het toeval over door met een Quick Pick te spelen. Het geluk lachte haar toe: zij won 1.000.001,25 euro

Een Lotto-multimiljonair in Beerzel !

Wie niet waagt, niet wint ’, daar is de gelukkige winnares van de Lotto-jackpot van 25 juli 2018 het levende bewijs van. De geluksvogel is een vrouw die met haar eigen cijfers haar kans waagde en een bedrag van niet minder dan 2.000.000 euro gewonnen heeft.  

Met haar winst wil ze haar droom waarmaken en prachtige reizen maken, maar ook haar familie gelukkig maken.