Wie zijn die Belgen die € 3.500.000 gewonnen hebben?

8/11/2019

We hebben de winnaars ontmoet: mannen, afkomstig uit Vlaanderen…

In een vorig artikel vertelden we over een gepensioneerde inwoonster uit Henegouwen die 875.000 euro had gewonnen met de Lotto-trekking van 11 september 2019. Zij was niet de enige die deze winst mee naar huis mocht nemen, drie andere winnaars deelden het grote lot, onder wie twee papa’s uit het noorden van het land.

Wat we weten over de tweede Lotto-winnaar:

  • Hij is tussen 55 en 64 jaar.
  • Hij woont in West-Vlaanderen.
  • Hij speelt al 35 jaar met de Lotto.

Onze grote winnaar werkt op de luchthaven en is een trouwe Lotto-speler! Zijn inspanningen worden nu beloond, want hij deelt het bedrag van 3.500.000 euro met drie andere geluksvogels, door te spelen in zijn favoriete krantenwinkel. Toen hij het goede nieuws vernam, was onze winnaar lange tijd in de wolken… en hij is nog steeds niet geland.

Eenvoudig geluk

Hij heeft nog niet nagedacht over wat hij met het geld zal doen, maar hij denkt dat hij een appartement gaat kopen en zal genieten van het leven: wandelen op stranden met wit zand, de beste restaurants van het land uittesten, enz,… 

Wat weten we over de 3Lotto-winnaar?

  • Hij is tussen 55 en 64 jaar.
  • Arbeider
  • Woont in Oost-Vlaanderen

Onze gelukkige winnaar is ongehuwd en papa van een zoon. Maar minder gaan werken is hij niet van plan: hij wil met deze jackpot een huis en een nieuwe wagen kopen en sparen. Tijdens onze ontmoeting vertrouwde de Oost-Vlaming ons toe dat hij houdt van de natuur (vooral van het strand), en dat hij graag naar de bioscoop en op restaurant gaat… Passies waarvan hij nu volop zal kunnen genieten dankzij deze som van ongeveer 900.000 euro.

Een trouwe speler...

Als trouwe speler waagt deze Belg al 25 jaar zijn kans met Lotto. Hij valideert zijn ticket systematisch in de krantenwinkel.

Speel Lotto online
of in je verkooppunt