Belg wint 4,5 miljoen euro met Lotto!

18/06/2019

4.500.000 euro: dit is het bedrag dat een Antwerpenaar won met de Lotto-trekking van 4 mei 2019.

Wat we weten over deze miljonair ?

  • Het is een 55-plusser.
  • Hij komt uit de provincie Antwerpen.
  • Hij speelt enkel met Lotto.

Speler sinds 1978

Mei was een geluksmaand voor deze speler. De Antwerpenaar won maar liefst 4.500.000 euro op 4 mei. Ja, 4.500.000, een duizelingwekkend groot bedrag. De gelukkige winnaar speelt al met Lotto sinds 1978.  (We kunnen het niet genoeg herhalen: geduld loont!) Hij speelt enkel met Lotto, dat vindt hij het leukste.

Huis of appartement

De winnaar is chauffeur van beroep en wil met zijn winst een huis of een appartement kopen. Een stekje voor zichzelf waar hij kan genieten van zijn passie: tv-kijken. Zijn lievelingsfilm is E.T., zijn favoriete acteur, Russell Crowe. Maar hij wil ook een deel van het geld delen met anderen. Zo wil hij zijn kinderen verwennen en een deel van zijn winst aan een goed doel schenken. Chapeau!

Een postieve spiraal

Mede dankzij haar spelers, kan de Nationale Loterij een brede waaier aan goede doelen ondersteunen. Je wist het of je wist het niet, maar zij (her)investeert jaarlijks 320 miljoen euro in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve evenementen en projecten. Spelen is dus meer dan ooit, ook helpen !
 
Wat als jij de volgende Lotto-winnaar zou zijn?

Speel Lotto online
of in je verkooppunt