Vikinglotto

Laat de Viking in je los!

Vikinglotto, het nieuwe online trekkingsspel van de Nationale Loterij komt rechtstreeks uit het hoge Noorden en is weggelegd voor de dappersten onder ons, want zij die durven spelen hebben een mooie kans om te winnen.

En dat is nog niet alles…want wij Belgen spelen het spel namelijk net dat tikkeltje anders dan in de andere 9 landen waar het gespeeld wordt.

Maar hoe moet je Vikinglotto spelen? Wel,

  • Je kiest per rooster 6 van de 48 nummers.
  • Je krijgt vervolgens alle 5 Vikings automatisch.
  • Daarna kies je hieruit je Super Viking, die je toelaat je winst te verdubbelen.*

In België verhoogt deze spelformule je kans om de Jackpot te winnen, want per inzet van € 10 (= 1 spelrooster) speel je immers 5 spelcombinaties van telkens 6 nummers en 1 Viking. Hierdoor heb je dus 5 kansen om de Jackpot te winnen!

Maar hier houdt het niet op! Een echte Viking ziet het groots… Daarom werd vanaf 3 juni 2021 Vikinglotto nog straffer. Met nog meer kans om je winst te verdubbelen*!

Wat is er vernieuwd?
Je kiest jouw Super Viking uit 5 Vikings in plaats van 8. Dat betekent dat je kans om je winst te verdubbelen stijgt van 1 op 8 naar 1 op 5!

Laat dus snel de Viking in je los en waag je kans! Elke woensdag om 19u is er een Vikinglotto-trekking en de buit die hier te rapen valt ligt tussen 3 en 25 miljoen €. Aarzel niet, want wie weet ben jij de volgende Vikinglotto-winnaar! 

Speel Vikinglotto online

Ontdek hier alles wat je moet weten over Vikinglotto en bekijk hier de trekkingresultaten.

* Behalve in rang 1.