De volgende Extra Lotto trekking is op 24/12/2018.

Resultaten vorige trekkingen

Extra Lotto

Extra Lotto-trekking op vrijdag de dertiende

Op vrijdag de dertiende is er een Extra Lotto-trekking voor een Jackpot van 2.500.000 euro. En ook al kom je op deze symbolische dag 2 zwarte katten tegen, of loop je onder 2 ladders en breek je 2 spiegels, het maakt allemaal niets uit. Want de nieuwe Lotto, da’s 2 keer zoveel kans om te winnen. Zelfs op vrijdag de dertiende.

Speel dus zeker mee met de Extra Lotto-trekking voor een Jackpot van 2.500.000 euro! En wie weet heb jij de volgende dag wel een zwarte kater van het vieren…

Haast je naar je Lotto-verkooppunt of speel op e-lotto.be om de volgende Lotto-miljonair te worden. 6 toevallige nummers volstaan.

13 redenen waarom vrijdag de 13de een geluksdag is

Vrijdag de 13de een ongeluksdag? Niet volgens deze 13 geluksweetjes! Dus knuffel gerust met je zwarte kat en doe een polonaise onder een ladder, want op vrijdag de 13de kan jouw geluk écht niet stuk.

 1. In India vinden ze vrijdag de 13de de beste dag voor een bruiloft. Ze gaan dan ook het liefst met 13 mensen aan tafel.
 2. Op deze dag zijn er minder verkeersongelukken. Bijgelovige chauffeurs durven de baan niet op, waardoor het net rustiger is.
 3. Voor Taylor Swift is 13 haar absolute geluksgetal. Ze is geboren op de 13de, werd 13 jaar op vrijdag de 13de, haar eerste album stond 13 weken op de eerste plaats, …
 4. Wist je dat het woord ‘gelukscijfers’ 13 letters telt? Toeval? We dachten het niet!
 5. In Italië brengt nummer 13 geluk. De uitdrukking “fare tedici” (letterlijk: een 13 doen) betekent “de jackpot scoren”. Van nummer 17 moeten ze dan weer niks weten.
 6. Hollywood is ontstaan op vrijdag 13 juli 1923. De iconische witte letters werden dan voor het eerst onthuld.
 7. De gemiddelde fles wijn bevat zo’n 13% alcohol. Daar klinken we op!
 8. Rugnummer 13 is populair bij sporters. Toen Duitse voetballer Michael Ballack bij Chelsea arriveerde, kreeg hij ruzie met de Fransman William Gallas over het rugnummer 13. Hij liep er toen al vijf jaar mee rond en wou zijn geluksnummer niet afgeven! En dat begrijpen we maar al te goed.
 9. De Maya’s beschouwden het getal 13 zelfs als heilig. Ze kenden dertien kosmische punten en hun dagen werden genummerd van 1 tot 13.
 10. In een doosje pralines zitten er gemiddeld zo’n 13 stuks. En van chocolade kan je écht niet ongelukkig worden, toch?
 11. Prins Bernhard van Nederland reed altijd in een auto met kenteken AA-13.
 12. Vrijdag betekent ook … dat het bijna weekend is! #TGIF
 13. Op vrijdag de 13de kan jij miljonair worden! Want dan is er een Extra Lotto-trekking. Dus haast je -onder een ladder door naar je Lotto-verkooppunt of speel op e-lotto.be.

Doe mee met Extra Lotto deze vrijdag en maak kans op een Jackpot van € 2.500.000. Wie weet wordt vrijdag de 13de je absolute geluksdag!

Speel Extra Lotto online
of in je verkooppunt