Meespelen met Lotto wordt nu nog leuker en spannender: zo maak je deze maand niet alleen kans op een Lotto-­Jackpot van minimum € 1.000.000, maar ook op jouw eigen droomreis ter waarde van € 5.000! 

Hoe gaat dat in z’n werk? Wel, in oktober kan je met je Lotto‐spelticketnummer meedingen naar een Lotto Suprise van formaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een retourtje Malediven, Nieuw-­Zeeland, Bali of een andere paradijselijke bestemming? Je kiest zelf naar waar, wanneer en met wie je reist. Je hoeft je enkel in te schrijven op Lottosurprise.be

Dus: heel de maand oktober maak je met Lotto kans op een Lotto­Jackpot van minimum € 1.000.000 én op je eigen droomreis ter waarde van € 5.000. Hou je geluksbrengers en reisgidsen in de aanslag! 

Ontdek gauw alles over Lotto Surprise.

Je bent dol op de Super Lotto-Jackpots van 24 en 31 december, want …

Bevestig jouw keuze
Toon resultaten

Bedankt voor je mening!

Je bent dol op de Super Lotto-Jackpots van 24 en 31 december, want …

()

Aantal deelnemers

Bevestig jouw keuze

LEEF JE DROOM

Resultaten vorige trekkingen

Winstverdeling
Winnende nummers Winnende sterren Winnaars in België Totaal Winnaars Winnaars Winst
woensdag 7 oktober

zo'n € 5 750 000 te winnen *

 
* Als je de enige winnaar bent met de zes juiste nummers

Lotto cycling: de koers zit in onze genen 

Al meer dan dertig jaar vormt Lotto een vaste waarde in de wielerwereld. Als sponsor ondersteunt Lotto de drie ploegen van het Belgian Cycling Project: heren, dames en U23. Maar er is meer. Lotto is ook een belangrijke partner voor heel wat wielerevents en een aantal belangrijke projecten in het wielrennen.


Lees meer

Wist je dat...

Andere spelen

cookiebeleid