Ga naar hoofdcontent
"" ""

Gewonnen? De Nationale Loterij zorgt voor een goede begeleiding!

Iedere speler droomt ervan het grote lot te winnen. Elke week opnieuw gebeurt het ook. Onze winnaars leven lang en gelukkig dankzij de discrete begeleiding die wij hen bieden en dit met de grootste zorg voor hun anonimiteit want alleen zo kunnen winnaars sereen genieten van hun grote geluk.

Een team van zeer ervaren en discrete medewerkers staat 7 op 7 klaar met raad en daad tijdens die eerste spannende dagen en maanden van het nieuwe leven van onze grote winnaars.

De uitbetaling en het begeleiden van winnaars gebeurt in alle discretie. Enkel de medewerkers van het team Winnaarsbegeleiding van de Nationale Loterij kennen de grote winnaars. Andere medewerkers van de Nationale Loterij kennen de identiteit van de grote winnaars niet en kunnen deze informatie ook niet verkrijgen.

Onze 3 beloftes aan onze winnaars:

  1. Bij een winst tot € 100.000, kan je terecht in de Lottery Shop het dichtst bij jou. Wij verwelkomen je in onze speciaal ingerichte Winners Lounge om je te feliciteren en je winst in alle discretie uit te keren.
  2. Bij een winst vanaf € 100.000 nodigt het team Winnaarsbegeleiding je persoonlijk uit en verwelkomt je in ons hoofdkantoor in Brussel. Het team regelt de betaling én geeft antwoord op al je vragen. Ook winnaars van kleinere bedragen kunnen, indien nodig, terecht bij het team Winnaarsbegeleiding voor persoonlijk advies.
  3. Word je van de ene dag op de andere miljonair? Hou je hoofd erbij: wij helpen je daarbij in alle discretie en bewaren je anonimiteit.

Heb je gewonnen?

Je hebt de resultaten gecheckt op onze website of via de app van de Nationale Loterij en ontdekt dat jij óók een mooie som gewonnen hebt? Proficiat: wij helpen je bij de eerste stappen op weg naar je nieuwe leven!

Maak een afspraak

Grote winnaars bestaan maar blijven liever anoniem

De anonimiteit van onze spelers is belangrijk. Daarom hoeven ze hun winnende spelticket niet in hun verkooppunt te verzilveren, maar kunnen ze een afspraak maken op de hoofdzetel in Brussel. We ontvangen hen discreet, betalen de winst uit én geven hen tips om met beide voeten op de grond te blijven. Zo kan iedereen ten volle genieten van zijn nieuwe geluk.