Welkom bij Lottery Club!

Ben je al lid bij Lottery Club?

Ontdek de unieke voordelen van Lottery Club
Mijn voordelen

Raadpleeg of wijzig je gegevens
Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?

Als lid van Lottery Club ontvang je regelmatig voordelen, zoals kortingsbonnen, gratis krasbiljetten enz. Maar je kunt ook deelnemen aan exclusieve wedstrijden en onvergetelijke ervaringen.
Lid worden is gratis en zonder aankoopverplichting.

Ik word nu lid!

Lottery Club, onze manier om jou te bedanken!

De Nationale Loterij maakt dromen waar. Dankzij jouw inzet kunnen wij nog meer mensen gelukkig maken. Want telkens je speelt, help je ons om betekenisvolle projecten en organisaties te steunen.

Zo sponsoren we meer dan 800 goede doelen per jaar, van kleine tot grote initiatieven. Dat geeft ons de kans om onze leden extra te verwennen, via Lottery Club, met fantastische prijzen én unieke belevenissen.

Als welkomstgeschenk ontvang je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. €3. Nadien sturen wij jou regelmatig waardebonnen en gratis krasbiljetten. Vergeet niet deel te nemen aan onze exclusieve wedstrijden, speciaal voor jou.

Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen en ervaringen!

Word nu gratis lid!

Lottery Club testimonials: Parkpop - Nationale Loterij

Parkpop: Mechelen

We hadden een super leuke avond, eigenlijk bij ons 'om de hoek'. Vanop het water zie je Mechelen op een andere manier, een aanrader. Parkpop was ook leuk, het weer was goed en de sfeer zat ook goed. Nog eens dank jullie wel voor de super toffe avond!

Winnares Melissa

Onze leden aan het woord

Lottery Club: cadeautje van de maand augustus - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand, ontvang je €2 speeltegoed voor Lotto als je zelf voor €2 inzet. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Lotto!


Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Lottery Club warm project in de kijker: augustus - Nationale Loterij

Warm project in de kijker: Festival van de Architectuur

De Nationale Loterij steunt het Festival van de architectuur, een initiatief van het Vlaams Architectuurinstituut, waarop nieuwe ontwikkelingen en actuele debatten aan een breed publiek worden voorgesteld. Meer dan honderd recente projecten, gebouwen en openbare ruimtes worden vrij toegankelijk gemaakt. Rondleidingen en speciale media-events maken dit evenement compleet.

Alle info

Winnaar Lottery Club Berg - Nationale Loterij

Zij wonnen een reischeque van € 2.000!

15 leden van de Lottery Club hadden het geluk om een reischeque van € 2.000 in de wacht te slepen met de kadoosjeswedstrijd van de warmste club van het land!

Ontdek de winnaars

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden