Welkom bij Lottery Club!

Ben je al lid bij Lottery Club?

Ontdek de unieke voordelen van Lottery Club
Mijn voordelen

Raadpleeg of wijzig je gegevens
Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?

Als lid van Lottery Club ontvang je regelmatig voordelen, zoals kortingsbonnen, gratis krasbiljetten enz. Maar je kunt ook deelnemen aan exclusieve wedstrijden en onvergetelijke ervaringen.
Lid worden is gratis en zonder aankoopverplichting.

Ik word nu lid!

Lottery Club, onze manier om jou te bedanken!

De Nationale Loterij maakt dromen waar. Dankzij jouw inzet kunnen wij nog meer mensen gelukkig maken. Want telkens je speelt, help je ons om betekenisvolle projecten en organisaties te steunen.

Zo sponsoren we meer dan 800 goede doelen per jaar, van kleine tot grote initiatieven. Dat geeft ons de kans om onze leden extra te verwennen, via Lottery Club, met fantastische prijzen én unieke belevenissen.

Als welkomstgeschenk ontvang je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. €3. Nadien sturen wij jou regelmatig waardebonnen en gratis krasbiljetten. Vergeet niet deel te nemen aan onze exclusieve wedstrijden, speciaal voor jou.

Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen en ervaringen!

Word nu gratis lid!

E3 Harelbeke - tetimonial Lottery Club - Nationale Loterij

E3 Harelbeke

"Ik wil jullie langs deze weg nog eens hartelijk bedanken voor de supermooie dag die jullie ons bezorgd hebben. De tickets waren juist op tijd toegekomen, lekker en verzorgd eten, daarbij het zonnetje dat goed van de partij was en natuurlijk de toffe ambiance die er was met deze koers.Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen en dus nog eens een dikke merci van ons om dit te mogen meemaken"

Winnares Reinelde

Onze leden aan het woord

Lottery Club: cadeautje van de maand - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus. Deze maand bij aankoop van een CA$H krasbiljet van €5, krijg je een CA$H krasbiljet van €3 gratis!

 Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!Alles over CA$H


Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Lottery Club: Good doel in de kijker - Nationale Loterij

Goed doel in de kijker: de Koningin Elisabethwedstrijd

Wist je dat de Nationale Loterij ieder jaar een groot aantal goede doelen en projecten, zoals de Koningin Elisabethwedstrijd, steunt? Ontdek alle goede doelen die we ondersteunen mede dankzij jou, want telkens je speelt, help je anderen!


Alle goede doelen

Winnaar Lottery Club Berg - Nationale Loterij

Zij wonnen een reischeque van € 2.000!

15 leden van de Lottery Club hadden het geluk om een reischeque van € 2.000 in de wacht te slepen met de kadoosjeswedstrijd van de warmste club van het land!

Ontdek de winnaars

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden