Welkom bij Lottery Club!

Ben je al lid bij Lottery Club?

Ontdek de unieke voordelen van Lottery Club
Mijn voordelen

Raadpleeg of wijzig je gegevens
Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?

Als lid van Lottery Club ontvang je regelmatig voordelen, zoals kortingsbonnen, gratis krasbiljetten enz. Maar je kunt ook deelnemen aan exclusieve wedstrijden en onvergetelijke ervaringen.
Lid worden is gratis en zonder aankoopverplichting.

Ik word nu lid!

Lottery Club, onze manier om jou te bedanken!

De Nationale Loterij maakt dromen waar. Dankzij jouw inzet kunnen wij nog meer mensen gelukkig maken. Want telkens je speelt, help je ons om betekenisvolle projecten en organisaties te steunen.

Zo sponsoren we meer dan 800 goede doelen per jaar, van kleine tot grote initiatieven. Dat geeft ons de kans om onze leden extra te verwennen, via Lottery Club, met fantastische prijzen én unieke belevenissen.

Als welkomstgeschenk ontvang je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. €3. Nadien sturen wij jou regelmatig waardebonnen en gratis krasbiljetten. Vergeet niet deel te nemen aan onze exclusieve wedstrijden, speciaal voor jou.

Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen en ervaringen!

Word nu gratis lid!

Wedstrijd Graspop Lottery Club winnaar - Nationale Loterij

Graspop Metal Meeting 2017

“Dag Lottery Club team! Dankzij jullie hebben we een waanzinnige avond mogen beleven voor onze eerste Graspop ever. Fatantastich natuurlijk, met Rammstein als headliner. In 1 woord, onvergetelijk!!!” 

Winnaars Wim en Nancy

Onze leden aan het woord

Lottery Club: cadeautje van de maand juni - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand geven we je € 2 speeltegoed voor Lotto, 2 kansen dus om miljonair te worden!

Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 
  

* je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Lotto


Jouw welkomstgeschenk

Om je warm welkom te heten krijg je een gratis Win for Life krasbiljet t.w.v. € 3. Indien je inschrijving correct is ingevuld, sturen wij jou binnen de maand een waardebon waarmee je je krasbiljet in je favoriete verkooppunt kan gaan halen.

Lottery Club: warm project in de kijker - Nationale Loterij

Warm project in de kijker: Eigenzinnig Fenomenaal

"Chocolade bewaar je best uit de zon … geen wonder dus dat je de beste in België vindt". Dit is één van de 99 boodschappen van de campagne die het imago van België positief in de schijnwerpers wil plaatsen, en dat op een humoristische, bescheiden manier. Kom meer te weten over deze leuke campagne en help mee onze eigenzinnige fenomenaliteit te verspreiden!

Ontdek de campagne

Winnaar Lottery Club Berg - Nationale Loterij

Zij wonnen een reischeque van € 2.000!

15 leden van de Lottery Club hadden het geluk om een reischeque van € 2.000 in de wacht te slepen met de kadoosjeswedstrijd van de warmste club van het land!

Ontdek de winnaars

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden