Ga naar hoofdcontent

Een Belg won meer dan 32 miljoen op 28 mei 2019

Afgelopen dinsdag 28 mei 2019 heeft een EuroMillions speler in België de vijf juiste nummers en sterren aangevinkt. Hij of zij heeft dus de Jackpot van € 32.676.834 gewonnen.

Hiervoor moest je dus de vijf juiste nummers (7-19-20-28-29) en twee juiste sterren (1-5) voor de trekking van 28 mei 2019 aanvinken. En de winnende combinatie werd in ons landje gespeeld.


Dit weten we over de winnaar:

  • Het is een man tussen 45 en 54 jaar oud.
  • Hij is afkomstig uit West-Vlaanderen.
  • Hij speelde 6 combinaties.

Geduld beloond

Onze winnaar speelt al van in het begin met dezelfde getallen op EuroMillions en zag zijn geduld uiteindelijk beloond! Zijn winnende nummers, die hij ongetwijfeld nooit zal vergeten, zijn 7, 19, 20, 28 en 29. Net als veel andere winnaars is hij van plan te blijven spelen en opnieuw kans te maken op winst.

Genieten en laten genieten

Met zo’n pak geld kan de winnaar van de jackpot zich voortaan helemaal uitleven in zijn twee passies : reizen en lekker eten in de betere restaurants, vooral dan zijn favoriete gerecht, paella. Hij kan die twee passies nu combineren en naar Spanje reizen, het land waar je de allerbeste paella eet. En wie weet brengt zijn filmheld James Bond hem wel op het idee om zich ook een mooie Aston Martin aan te schaffen...

Nu zijn leven zo’n fijne wending heeft genomen, laat onze winnaar zijn goed hart spreken. Hij wil ook anderen blij maken door een deel van het gewonnen bedrag weg te schenken aan een goed doel. Een prachtig gebaar!

Bravo aan de gelukkige winnaar, die is de eerste Belgische miljonair geworden dit jaar dankzij EuroMillions. 

Word jij het volgende keer?