Ga naar hoofdcontent

Ongeloof voor belgische EuroMillions-winnaar in rang 2

Wat we weten over de winnaar: 

  • Het is een man tussen 35 en 44 jaar oud 
  • Het is een bediende uit de provincie West-Vlaanderen 
  • Het is een trouwe speler die speelt in de krantenwinkel 

Tweede Belgische EuroMillions-winnaar in enkele dagen tijd

De Record Jackpot van € 200.000.000 werd niet gewonnen door deze speler, maar dat hij als Belgische winnaar in rang 2 ook een mooi extra zakcentje kreeg, is een understatement. Enkele dagen nadat een Belg € 5.684.144 won (ook al in rang 2), kreeg deze gelukkige winnaar na de trekking van 11 december € 2.364.169 op zijn rekening gestort.

Trouw wordt beloond

“Ik ben fan van de spelen van de Nationale Loterij”, begint onze gelukkige winnaar zijn verhaal. “Voor telkens een klein bedrag speel ik tweemaal per week mee in de krantenwinkel met Lotto, EuroMillions of Win for Life. Voordien had ik nog nooit een groot bedrag gewonnen, dus was het ongeloof ook heel groot toen ik zag dat ik vijf nummers en één ster juist had. Winnen is mogelijk, voor iedereen!”

Nooit meer onkruid wieden

Wat vangt een mens aan met zo’n mooi bedrag? “Daar heb ik nog niet heel goed over nagedacht, maar ik zet zeker een deel opzij voor later en ook de familie mag delen in de vreugde”, vervolgt de West-Vlaming. “Eén ding is echter wel zeker. Ik ben een echte stadsmens en heb dus geen groene vingers. Iets wat ik nu dus nooit meer ga hoeven te doen, is tuinieren.” (lacht)