Ga naar hoofdcontent

Brusselaar wint €5.684.144,40 met EuroMillions in rang 2

Schandalig rijk het nieuwe jaar in? Dat overkwam deze gelukkige EuroMillions winnaar uit Brussel!

Dit weten we over de winnaar:

  • Het gaat om een man uit het Brusselse
  • Hij is tussen 45 en 54 jaar oud
  • Hij werkt in de horeca

Even in spanning afwachten

Op 8 december 2020 won een man uit het Brusselse met EuroMillions, € 5.684.144,40 in rang 2. Het was even wachten op de winnaar, maar die kwam zich gelukkig toch aanmelden op het hoofdkantoor van de Nationale Loterij. Een leuke manier om het nieuwe jaar in te zetten, heet dat dan.

“Ik had wel gelezen over een Belgische winnaar in rang 2, maar had geen flauw benul dat ik het was”, verklaart deze Brusselaar. “Wat een schok was me dat toen ik mijn nummers controleerde. Even had ik wat stress dat ik te laat zou zijn om mijn winst op te halen, maar dat bleek gelukkig niet het geval.”

Van de keuken naar de zaal

“Met de winst overweeg ik een nieuwe woning te kopen. En vooral eens lekker te gaan eten. Zelf werk ik in de keuken van een restaurant, maar in de toekomst zal ik diegene zijn die zijn voetjes onder tafel mag schuiven voor een heerlijk diner. Ik kijk er geweldig naar uit.”

Bedankt, kinderen!

Wie ongetwijfeld mee mag, zijn de kinderen van onze gelukkige winnaar. “Het zijn hun verjaardagen die me geluk hebben gebracht”, vertelt hij. “Zij krijgen dit jaar op die dag  een leuk extraatje. Zeker omdat het ook niet de eerste keer is. In de ruim 30 jaar waarin ik al meespeel met Lotto of EuroMillions, won ik eerder al eens €8.000, ook dankzij diezelfde nummers.”