Ga naar hoofdcontent

My Bonus-code levert drietal € 1.000.000 op: “Slapeloze nacht”

Wat weten we over de winnaars: 
 

  • Het gaat om twee mannen uit de provincie Henegouwen en één vrouw uit Oost-Vlaanderen 
  • Beide mannen zijn tussen 45 en 54 jaar oud, de Oost-Vlaamse vrouw is ouder dan 65 
  • Twee van deze winnaars speelden in de krantenwinkel, één van hen onlin

Dankzij de My Bonus-code bij elk gekocht EuroMillions-raster waren er eind oktober en begin november 2023 opnieuw enkele gegarandeerde EuroMillions-winnaars in België. Drie nieuwbakken miljonairs mochten dankzij hun winnende My Bonus-code € 1.000.000 op hun rekening bijschrijven.    

Wanneer we naar de winnaars van 27 oktober, 31 oktober en 3 november 2023 kijken, maken we kennis met één 65+’er uit Oost-Vlaanderen en twee mannen uit Henegouwen. Twee van onze drie miljonairs zijn bedienden, eentje is arbeider. Twee van hen speelden mee in de krantenwinkel en eentje online via www.euromillions.be. Wat opvalt is dat alle drie de winnaars ook met Lotto spelen, de ene slechts af en toe, de anderen als trouwe spelers.    

Hoe zou jij reageren als je € 1.000.000 zou winnen? Bij onze winnaars overheerste vooral het ongeloof en een opgewonden gevoel. “Ik heb de winnende code zeker tien keer opnieuw gecontroleerd en dat heeft me toch één heel slapeloze nacht bezorgd”, vertelt één van de Henegouwse mannen. “Dit is toch nog helemaal anders dan die € 1.000 die ik eerder al eens won.”   

De hamvraag blijft natuurlijk, wat onze winnaars van plan zijn met die grote zak geld? Het antwoord hoeft niet te verbazen, want de Belg blijf geboren met een baksteen in de maag. Een nieuwe woning staat bij onze drie winnaars dan ook met stip op één. “Maar ook iets schenken aan een goed doel overweeg ik zeker”, valt te horen aan Henegouwse kant.  

Word jij onze volgende miljonair?