Ga naar hoofdcontent

Een Olympisch jaar betekent ook een jaar vol verrassingen voor onze spelers!

Tijdens de komende Olympische Zomerspelen zullen al onze atleten hun uiterste best doen om boven zichzelf uit te stijgen – en op die manier een bron van inspiratie en enthousiasme te worden voor velen van onze landgenoten. Als bevoorrechte partner van het Belgische Paralympische en Olympische team zal onze Lotto op de eerste rij zitten om hen uitgebreid te steunen.
Raadpleeg regelmatig deze pagina én onze sociale netwerken om helemaal op de hoogte te blijven van de talrijke verrassingen die wij voor jou in petto hebben tijdens dit uitzonderlijke sportevenement.

2024: Lotto, trotse partner van onze Belgische Olympische en Paralympische atleten!

Ook dit jaar steunt de Nationale Loterij, dankzij haar spelers, de voorbereiding en deelname van onze atleten in het kader van de Paralympische en de Olympische Spelen. Daarenboven zorgt de Nationale Loterij voor de integrale uitkering van de premies aan onze best presterende Olympische en Paralympische deelnemers. 

Maar er is nog meer: vanuit het principe van gelijkheid zullen de premies voor de Paralympische en Olympische atleten naar aanleiding van de Zomerspelen van 2024 voor het eerste gelijkgeschakeld worden. “Gelijkheid” is trouwens een begrip dat de Nationale Loterij en haar spelers na aan het hart ligt. Met deze premies zal ieder van onze Olympiërs en Paralympiërs trouwens des te meer gemotiveerd zijn om zich nog scherper voor te bereiden met het oog op de medaillejacht in Parijs!

Lotto Olympics Lotto Olympics