Ga naar hoofdcontent

Online speler wint €1.250.000 met Lotto: ”de kans van mijn leven”

Wat we weten over de winnaar:

  • Hij is een man tussen 45 en 54 jaar oud
  • Hij werkt in de horeca
  • Hij speelde met Lotto via ons online speelplatform

Twee winnaars, dus dubbel geluk

Op zaterdag 14 november mochten twee winnaars de Lotto-Jackpot onder elkaar verdelen en wonnen ze elk €1.250.000. Eén van hen is een man die al 25 jaar trouw voor een klein wekelijks bedrag meespeelt en dat tegenwoordig doet via e-Lotto.be, het online speelplatform van de Nationale Loterij.

Met de groeten van het Belgische leger

Onze winnaar geeft aan ook mee te spelen EuroMillions en Cash. Met Lotto speelde hij mee met een aantal veelbetekenende nummers: zijn geboortemaand en geboortedag, maar ook de nummers van zijn voormalige regiment en compagnie in het Belgische leger, bezorgden hem een mooie som.

Een rijk gevuld verlanglijstje

Nu deze gelukkige man €1.250.000 rijker is, mag het wat meer zijn. Wat hij met zijn winst van plan is? “Sparen, reizen, investeren, eens goed gaan shoppen en vooral de tijd nemen om iets mooi uit te kiezen”, verklapt onze winnaar. “Een van mijn eerste aankopen wordt een nieuwe wagen, maar dan geen sportwagen. Ook mijn kleerkast is eens aan vernieuwing toe en een mooi horloge staat ook op het lijstje. Het belangrijkste is echter om ook mijn partner eens goed in de watten te leggen, want een tevreden vrouw…” (lacht)

Genieten van de kleine dingen

“Het allerbelangrijkste vind ik echter om altijd mezelf te blijven: down to earth en genietend van de kleine dingen”, vervolgt de zielsgelukkige man. “Ik heb de kans van mijn leven gekregen en nu is het zaak om die ook te benutten. Het is ook een les voor de andere spelers: je moet altijd je kans wagen op geluk. Ooit komt de dag dat het jouw beurt is.”