Ga naar hoofdcontent

Antwerpse abonnee wint € 4.000.000 om naar de zon te reizen

Wat weten we over de winnares:

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Antwerpen
  • De vrouw is tussen 45 en 54 jaar oud
  • Ze speelt mee met elke trekking van Lotto via een abonnement per domiciliëring

Een gelukkige abonnee

Geen risico lopen om een winst te mislopen of je winnende spelticket kwijt te geraken? Dan is een abonnement, waarbij je automatisch meespeelt voor alle trekkingen, wel iets voor jou. Wanneer je meer dan € 25.000 wint, word je gecontacteerd door de Cel “Grote Winnaars” van de Nationale Loterij.

Zij kregen na de trekking van 16 februari een trouwe Lotto-abonnee uit de provincie Antwerpen aan de lijn die de Jackpot van € 4.000.000 had gewonnen. “Een gelukje”, geeft de gelukkige winnares toe. “Er werd voor de trekking van die dag € 3.000.000 toegevoegd aan de Lotto-Jackpot, omdat er twee dagen voordien geen winnaar was bij de Extra Lotto Valentijnstrekking. Als abonnee speel ik enkel mee met de gewone Lotto-trekkingen. Zo won ik een extra grote Jackpot.”

Bestemming: zon, zee en strand

“Mijn eerste reactie was er eentje van ongeloof, vooral omdat je het niet verwacht”, vertelt de Antwerpse. “Ik speel als abonnee al heel lang voor € 7,5 per week en doe dat met een mix van nummers met een betekenis en willekeurige cijfers. Die nummers leveren me nu € 4.000.000 op en heel wat mooie reizen. Vooral op bestemmingen met zon, zee en strand mogen ze me binnenkort verwachten.”

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?